Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

12 Eylül Beygir.com ANKARA – KOCAELİ At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

ANKARA 

1.Koşu: Son kum pist koşusu başarılı olan AYA BAKAN (1) kazanmaya yakın isim olup etkili binicileriyle KOZBEYİ (4) ve OCEAN EYE (8) yakın rakipleri olacaktır, ILARIA (7) koşunun sürprizini yapabilir.

2.Koşu: Kum pistte üst üste iyi sonuçlar alan iki formda isim BİMEN (4) ile MÜJDAT BEY (1) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda, formunu ilerleten BOĞAZKERE (3) favorilerin yakın rakibi olacaktır, BİLGİLİKIZ (2) koşunun sürprizini yapabilir.

3.Koşu: Etkili binicisi ve eküri koşma avantajıyla MERZA (9-12-13) koşuyu kazanmaya yakın isim olup son iki çim pist koşusunu kazanan BERRAGÜL (2) yakın rakibi olacaktır, İDİL SULTAN (8) ile ALBURAK KIZI (1) sürprizde değerlendirilebilirler.

4.Koşu: Formunu geliştiren GÖRKİ (2) ile müsait kilolu ve eküri koşma avantajıyla WISH DREAM (9-6) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda SELNUR (4) ve ASAFHAN (1) daha sonra şanslı olabilecek isimlerdir.

5.Koşu: Kendisini tanıyan binicisiyle koşuya katılacak olan ARIM (2) favorimiz olup çim pistte iyi sonuçlar alan GÖKBURCU (3) ile İZSU (1) yakın rakipleri olacaktır, son koşusunu kazanan FİNCAN (4) sürprizde değerlendirilebilir.

6.Koşu: Kum pistte iyi sonuçlar alan MASCHERANO (2) ile LADY ELIZ (7) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda ilk kez kum pistte koşacak olan MONAVENTO (4) favorilerin hatasını değerlendirebilir, LADY ELIZ (7) ise koşunun sürprizini yapabilir.

7.Koşu: Günün önemli koşusunda, etkili binicisiyle koşuya katılacak olan MY BAŞKAN (3) favorimiz olup yine etkili binicisiyle DEDEMŞAH (2) yakın rakibi olacaktır, CHERI CHERI LADY (6) ve ARSEN LUPEN (1) sürprizde değerlendirebilirler.

8.Koşu: Kum pistte iyi sonuçlar alan COFFEE BEAN (2) ile DANSING RIVER (6) arasında zorlu birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda, etkili binicisiyle DISTANT RISING (3) favorilerin hatasını değerlendirebilir, son koşusu başarılı olan BAHATHER (1) koşunun sürprizini yapabilir.

9.Koşu: Son koşularında çok iyi sonuçlar alan GÜLFEM (1) favorimiz olup istikrarlı sonuçlar alan LİDER (2) ile AĞA OSMAN (5) favorinin hatasını değerlendirebilecek isimlerdir, müsait kilosuyla HÜLAGÜHAN (9) koşunun sürprizini yapabilir.

KOCAELİ 

1.Koşu: Kum pistte üst üste başarılı sonuçlar alan PRENS ALTINLI (3) kazanmaya çok yakın isim olup istikrarlı sonuçlar alan SNOW BUNNY (9) favorinin hatasını değerlendirebilecek isimdir, DEMİRRIFKI (1) ile BLACK FOX (6) sürprizde değerlendirilebilirler.

2.Koşu: Günün sürprize müsait koşusunda, kum pistte istikrarlı sonuçlar alan SUMLE (4) ile DORUK ALİ (1) öncelikle şanslı isimler olup UĞURDAYI (5) ile HAKUNA MATATA (3) yakın rakipleri olacaktır, son koşusunu kazanan FINAL TRY (9) sürpriz yapabilir.

3.Koşu: Son koşuları başarılı olan LASER BOY (5) ile AMBERİM (2) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda, son koşusunu kazanan FOR THE REST (4) favorilerin yakın rakibi olacaktır, CONEY ISLAND (6) koşunun sürprizini yapabilir.

4.Koşu: Kendisini tanıyan binicisiyle koşuya katılacak olan DESTİÇAĞ (3) favorimiz olup son kum pist koşusunu kazanan BARCELONA (1) favorinin yakın rakibi olup HORASANGÜNEŞİ (6) ile SİNGAPORE PRENSİ (7) ise sürprizde değerlendirilebilirler.



 5.Koşu: Kum pistte istikrarlı sonuçlar alan BİNBİR UMUT (2) koşuyu kazanmaya yakın isim olup müsait kilosuyla AIRTOUCH (9) ve iyi durumuyla DAYI MEVLÜT (3) favorinin hatasını değerlendirebilirler, son koşusu başarılı olan STEEL HORSE (8) koşunun sürprizini yapabilir.

6.Koşu: Günün zorlu mücadele olmasını beklediğimiz son koşusunda, İNCESUBEY (1) ile DORUKEFE (9) ilk planda şanslı isimler olup son koşularında istikrarlı sonuçlar alan BİLANA (3) favorilerin hatasını değerlendirebilecek isimdir, TULUYHAN (10) koşunun sürprizini yapabilir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu