Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Tahminleriİstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

13 Eylül Beygir.com İSTANBUL – ADANA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

İSTANBUL 

1.Koşu: Tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız KARAYÜREK (4), kum pistteki son startını rahat kazanmış olan KEYKUBAT (5) ve iyi form durumuyla son yarışını kazanmış olan KAFADAR (10) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. KIRKBİRLİCAN (1) ciddi rakipleridir.

2.Koşu: Kum pistteki aynı mesafeli son startını usta jokeyiyle rahat kazanmış olan MERİH (4) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. GÖKKALE (2) ciddi rakibi olup iyi form durumuyla FİRİKYA (6) ihmal edilmemelidir. ŞAHİN TEPESİ (8) sonraki ihtimaldir.

3.Koşu: Kum pist yarışlarıyla dikkat çeken FARKİN ATEŞİ (10) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Hafif kilo avantajlarıyla ROYAL STORY (5) ve ÖRÜMCEK ADAM (6) ciddi rakipleri olup iyi bir form yakalamış olan BRANZINI (1) ihmal edilmemelidir.

4.Koşu: Çim pistteki son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan TOLİKOPA (4), devam eden form durumuyla GALİPHAN (2) ve usta jokeyiyle PRINCE OF KRAKOW (7) birlikte şans verdiğimiz isimler olup BAŞKAN NEXIA (3) ciddi rakipleridir.

5.Koşu: Yarış hayatının ilk startında rahat bir birincilik elde etmiş olan HEADWAY (1) devam eden formuyla ilk şansa sahip olup kazandığı koşu sonrası formunu sürdüren TAMERCAN (5) ciddi rakibidir. FAMILY JOY (2) ve WHATSTHAT (6) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Çim pistte üst üste birincilikler elde etmiş olan SEMADA YILDIZ (8) devam eden formu ve tecrübeli jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. İyi bir form yakalamış olan RAST 
(6) ve HASANŞAH (5) ciddi rakipleri olup LAVANTA (11) sonraki ihtimaldir.

7.Koşu: Başarılı yarışlarıyla dikkat çeken MONETA (5) devam eden form durumuyla öncelikle şans verdiğimiz isimdir. SAYANORA (7) ciddi rakibi olup iyi form durumuyla HERRING (1) ihmal edilmemelidir. LONGLIVE (3) sonraki ihtimaldir.

ADANA tahminleri gün içinde eklenecektir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu