Elazığ TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

2 Eylül Sadun Kaya ELAZIĞ Altılı Ganyan Tahmini, Yorumları

ERTANBEY ve BÜRKAN bankolarım 

1. Ayak: Güzel bir form yakalayarak üst üste kazanma başarısını gösteren GEORGE OF THE JUNGLE ilk şanslı isim. Üst üste etkili ikincilikler yapan ESENPOYRAZ öncelikli rakibi. Her geçen gün artan formu olduğunu son dikkat çeken koşusunda belli eden HASSA seri stili ile çıktığı gibi bitirebilir. Son koşusunu ölçü almadığım TARGET LIFE kesinlikle ihmale gelmez. Bu koşusuna arka arkaya galoplar yaparak hazırlanan MERTTUĞ bir diğer şanslı isim olup bir süre koşmamasına rağmen düzenli idmanda olan DIPSOMANIA, uygun kilosuyla BAYRAM OĞLU, gücü nispetinde başarılı koşan CATCH THE WIND ve METİN BABA sürprize müsait bu koşuda dikkate alınmalı.

2. Ayak:  Her geçen gün güç ve kalitesine ulaşmaya başladığını son etkili koşusunda belli eden ERTANBEY birinci tek atımdır.

3. Ayak: Kazandığı yarışındaki güzel formunu muhafaza eden CONCRETE sevdiği mesafede başta düşündüğüm isim. Her geçen gün daha iyi duruma gelen KISS OF STEPS en yakın rakibi olacaktır. Bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirmiş olan BÜYÜK AMED kesinlikle ihmale gelmez. Son iki yarışından da birincilikle ayrılan TRENDSETTER diğer şanslı atım olup seri stile sahip RODOPLU kuponlara yazılmalı.

4. Ayak: Koştuğu her yarışı bir öncekinden daha başarılı olan GOLD CHANCE birinciliğe en yakın isim. Bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirmiş olan OLGAR HAN öncelikli rakibidir. Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini son üçüncülüğünde belli eden BİHTERCAN uygun kilosu ile ihmale gelmez. Geçen haftaki üçüncülüğü ile dikkatimi çekenHAYDAR HAYDAR diğer şanslı atım olup koştuğu yarışlarından sonra yeterli forma ulaşan KINGS SHADOW sürpriz.

5. Ayak: Son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım DOUBLE STEEL favorim. Bir süre koşmamasına rağmen itinayla hazırlanan ZERDENAZ öncelikli rakibi. Ağır kilosuna rağmen son üçüncülüğü başarılı olan POWERLINE kesinlikle ihmale gelmez. Bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçirmiş olan MAKENZİ diğer şanslı atım olup LEATHER BAG veNARMADA ise bugün için kuponlara mutlaka yazılmalılar.

6. Ayak: Grubun en formda ismi olup özellikle son koşusunu kazanma başarısını gösteren BÜRKAN müsait rakiplerle koşacağı bu yarışında bence kuponlara tek yazılabilir.

Altılım: (4.3.1.2.7.9.10.6.5) (1) (3.4.2.7.5) (2.6.8.3.4) (2.6.1.4.5.3) (1),

Kaynak: liderform.com.tr

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu