Şanlıurfa TahminleriTahminler

7 Eylül Sadun Kaya ŞANLIURFA Altılı Ganyan Tahmini, Yorumları

BABA MEHEY en güvendiğim isim 

1. Ayak: İstikrarlı bir form grafiği çizerek son yarışlarında dikkat çeken sonuçlar alan KUARS mesafesinde favorim. Uygun kilo avantajına sahip TEKTAŞ GÜLÜ mesafeye uyumuyla yakın rakibidir. HIZLI ZELİŞ zaman zaman bu tip gruplarda dikkat çeken sonuçlalr alabilirken, ihmale gelmez. Bu tip mesafeli kum yarışlarını seven ÖZÜM FUNDA diğer şanslı atım olup ŞEVVAL GÜLÜ iddialı isimlerden. FERFURİY ve ÇAYDA ÇIRA sağlam kuponlara yazılmalılardır.

2. Ayak:  Diyarbakır pistindeki son yarışını bu tip mesafede kazaan MERD BEYİM süren fofrmu ile favorim. Son koşularında tabelaya giremese de zaman zaman başarılı olabilen ÇİFTÇİ AĞA en yakın rakibi. Bu haftaki pist çalışmalarında toparlanmış görünen MY SON ARDA kesinlikle ihmale gelmez. Her geçen gün artan formu olduğunu son üçüncülüğü ile belli eden DAYI bir diğer şanslı atım olup koşuları üst üste gelse de mesafeyi seven TARGET LIFE, idmanları dikkat çekici olan EYMENİM ve bu koşusuna arka arkaya ciddi galoplar yapıp hazırlanan seri stile sahip ALTINKAYA iddialı isimler.

3. Ayak: Kısa mesafeli kum pist yarışlarında başarılı koşabilen MİRZEYBİN ilk şanslı isim. Bir süre koşmamasına rağmen grubun en iyi performansına sahip ismi seri safkan KIYAMET en yakın rakibi. Her geçen gün artan formu olduğunu son yarışında belli eden NEOKAPLAN ihmale gelmez. Daha iyi gruplarda da etkili yarışları bulunan GOBAK OĞLUYAM bir diğer şanslı atım. Bir süre koşmamasına rağmen hazırlıkları dikkat çekici olan ÜÇORTAK dikkate alınmalı. Sevdiği mesafede koşan THERMESOS, gücü nispetinde dikkat çeken yarışları olan BİR SAYFA, bir süre koşmasa da uzun mesafeli galobunun özellikle sonlarında dikkat çeken KOŞAN ARTUN ve YAHYE REİS sürprize müsait koşuda dikkate alınmalılar.

4. Ayak: Bugüne kadar koşmuş olduğu yarışları ve form durumu bu rakipleri için yeterli görünen BABA MEHEY tek atımdır.

5. Ayak: Koştuğu tüm yarışlarında tabelada kendisine yer bulan ve 800 galobunda artan forma sahip görünen ÖZKANHATfavorim. Son üçüncülüğünde dikkatimi çeken AĞCAN HAN ve bir süre koşmasa da bu yarışına kusursuz hazırlananAZİMLİL ZULUT yakın rakipleri olup gördüğü yarışının ardından farklılaşan CAVCİBEY sürprizim.

6. Ayak: Son koşusunu kazanıp formunu bulan seri stile sahip JUST BLEU ve geçen hafta tabela dışı kalmasına rağmen bir önceki koşuları başarılı olan SEA HORSE ikilisi bence ayırt edilmeden yazılmalılardır.

Altılım: (1.8.5.2.10.4.3) (3.2.10.1.8.7.4) (5.11.2.13.3.6.4) (1) (13.1.9.5) (5.2)

Kaynak: liderform.com.tr

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu