Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriAnkara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

25 Ekim Beygir.com ANKARA – ADANA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

ANKARA 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda koşu tecrübesi ile CURTARALO (1) ve ilk koşusunu kazanan MEMEDİM (3) birinciliğin güçlü adayları olup; MEMORABLE (2) ve NUR OĞLU (4) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Formda ekürisi ile start alacak olan SCARF (10-9) koşuda favorimizdir. AURA QUEEN (2),LUXANTE (8) ve AMIGRA (1) ekürilerin hatasını kollayacak isimlerdir.

3.Koşu: Etkili formunu koruyan HERO ADMIRAL (4) favorimizdir. LOWMAN (2) favorinin ciddi rakibi olup; CEREMONY (10) ve SO HELP ME GOD (11) ihmale gelmeyecek isimlerdir.

4.Koşu: Altılı Ganyanın ilk ayağında ilk koşusunu beğendiğimiz KAİNAT (5) favorimizdir. Koşu tecrübesi ile ALISA (1) favorinin cidddi rakibi olup; TENERIFE (8) ve THE LADY GONE FOR (9) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Kum pistte etkili koşan KOŞUCU (2),son koşularını beğendiğimiz BEŞİRYILDIZ (5-1),son koşusunu ölçü almadığımız SAVAŞ ATI (11) ve son koşusunu kazanan GELEN DOST (6) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

6.Koşu: CUMHURBAŞKANLIĞI koşusunda Gazi koşusundan sonra formunu sürekli geliştiren ve jokeyi ile iyi bir uyum sağlayan BULDUM BAK (12) daha tecrübeli safkanlarla ilk kez piste çıkacak olup; koşuda söz sahibi safkanlardan biri olacaktır. Şampiyon safkan BLAZE TO WIN (1),uyum sağladığı jokeyi ile GÜNGÖR BABA (14) ve bu koşuyu daha önce kazanmış olan FLY BY ME (4) koşuda öne çıkan safkanlardır.

7.Koşu: CUMHURİYET koşusunda yaklaşık 17 aylık yarış hayatına 22 birincilik sığdıran CANKARDEŞLER (10) mesafe ve pist ayırmaksızın kazanmaya devam ediyor formda jokeyi ile koşunun favorisidir. Son koşusunda favorinin arkasından ikinci gelirken bu yarış için olumlu sinyaller veren MERİH (11) favorinin ciddi rakiplerindendir. kalitesi tartışılmayacak KARAÜZÜM (7-9) ve son koşularında iyi bir çıkış yakalayan BESLENEY (5) tecrübesi ile ihmale gelmeyecek isimlerdendir.

8.Koşu: Koştuğu koşularda bir birlerine üstünlük sağlayan SAKARBAŞI (3),SERHANTAY (4) ve KIRDENİZ (2) birinciliğin güçlü adayları olup; YAHŞİHAN (6) koşunun sürpriz ismidir.

9.Koşu: Son koşuda çalışmalarında iyi durumda olduğu gözlenen WE LUCKY DAY (5) favorimizdir. etkili çim performansı ile MISTER NO (2) favorinin ciddi rakibi olsada; MELIORA (3-1) ve SKORER (4) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

ADANA 

1.Koşu: İlk koşuda etkili koşuları ile İSTİRK (7),son koşularında tabela içinde yer bulan FLY EAGLE (1),son koşusunu beğendiğimiz JAYLEE (8) ve toparlanan CABİRE (6) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

2.Koşu: Yamaklara ait koşuda PEREFESYONEL (3),ANILKAYA (4),KİBARHATUN (10) ve SALİHİN OĞLU (1) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

3.Koşu: Altılı Ganyanın ilk ayağında son koşusunu kazanan BAŞPEHLİVAN (9) favorimizdir. FENERLİCAN (1),TURABİ (3) ve SARAYCAN (8) favori safkanın hatasını kollayacak safkanlardır.

4.Koşu: Son koşularını kazanan OFSAYT (2) ve LADY KRAKOW (11) birinciliğin güçlü adayları olup; SALİDA (10) ve DARK MAGIC (7) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Maiden koşuda THE FLAMINGO (8) ve MANCINI (2) öne çıkan safkanlar olsada; PUSAT (4) ve QUEEN GUNNER (7) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

6.Koşu: Koştuğu üç koşuyuda kazanan LEGEND OF CARIA (2) favorimizdir. İlk koşusunu kolay kazanan BOBUSHKA (5) favorinin ciddi rakibi olup; OCEAN SERAPH (1) ve LIFETIME (6) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

7.Koşu: İdeal mesafesinde EMPIRE SON (6) ve kazandıktan sonra biraz ara veren AKAYLA (4) birinciliğin güçlü adayları olup; TORO TORO (3) ve WHITE IRON (1) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

8.Koşu: Son koşusunu kazanan PRENSES SARA (1) favorimizdir. son koşusunu beğendiğimiz ÖZREİS (5) favorinin ciddi rakibi olup; GÜLEN EFE (2) ve TEK EŞKBAR (4) hata kollayacak safkanlardır.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu