Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriŞanlıurfa TahminleriTahminler

5 Ekim Apranti.com BURSA – ŞANLIURFA At Yarışı Tahminleri, Altılı Tahmin

BURSA At Yarışları 

Aprantinin Yorumu 

1.Ayak: Düzenli idmanlarını sürdüren MERTADAM ilk şanslı isimdir. İyi durumuyla KARAMEMDUH ve ZAFERİMOL rakipleri olacaklardır.

2.Ayak:Formunu geliştiren ESİNHAN ilk şanslı isimdir. Pistteki görüntüleriyle dikkat çeken GÜRKANEFE, KARA DUTUM ve BUBONA rakipleri olacaklardır. Sürekli artan formuyla DARE TO DREAM sürpriz.

3.Ayak: Yarış galobunda ç ok iyi görünen ERYN ilk şanslı isimdir. Formunu geliştiren POTOMYA ve DOMINANTS SON bu safkanın rakipleri olacaklardır. Sürekli artan formuyla PANGO hata affetmez.

4.Ayak: İyi bir hazırlık devresi geçiren MAYKO ilk şanslı isimdir. Sürekli artan formuyla ARİN rakibi olacaktır. Yarış galobunda çok formda görünen SULTANS RING bu safkanların hatasını affetmez.

5.Ayak: Arka arkaya kazanan FORDTA TEK ilk şanslı isimdir. BERRAGÜL, PELİKAN ve toparlanan ÇÖLRÜZGARI bu safkanın yakın rakipleridir.

6.Ayak: Sağlıklı pist görünümü ve formu devam eden GREEN ALLEY sevdiği pist ve mesafede günün bankosudur.

2.Altılı Ganyan Tahmini 

1.Ayak:4-1-2
2.Ayak:5-6-9-3-4
3.Ayak:3-11-9-7
4.Ayak:8-6-9
5.Ayak:13-1-5-2
6.Ayak:1

1.Altılı Ganyan Tahmini 

1.Ayak:2-7-6-9-1
2.Ayak:4-3-13
3.Ayak:9
4.Ayak:4-1-2
5.Ayak:5-6-9-3-4
6.Ayak:3-11-9-7

ŞANLIURFA At Yarışları 

Aprantinin Yorumu

1.Ayak: Her geçen gün daha iyi duruma gelen ekürili TEKTAŞGÜLÜ ilk şanslı isimdir. Hazırlıkları olumlu olan ŞEVVALGÜLÜ, DUYGULU, FERFURİY ve YEMCİREŞİT diğer şanslı isimlerdir.

2.Ayak: Düzenli idmanlarla hazırlıklarını sürdüren ÇİFTÇİ SULTAN ilk şanslı isimdir. Form durumu beğenilen ekürileriyle ZERDENAZ rakibi olacaktır. Toparlanan REŞATBABA ile GRAIN GIRL de ihmal edilmeyecek isimlerdir.

3.Ayak: Muntazam idmanlarını sürdüren DİREJKIZI ilk şanslı isimdir. Sürekli artan formuyla DOĞANNEHİR ve KIRNIÇHANIM rakipleridir. İyi durumuyla HÜLYACN hata affetmez.

4.Ayak: Sağlıklı pist görünümü devam eden KOŞAN HATUN ilk şanslı isimdir. TRY ME CATHY ve WINSET rakipleri olup, HIZMALI hata affetmez.

5.Ayak: Son günlerde formunda önemli gelişmeler kaydeden MERD BEYİM, KIRDEMİRKIR, ZEITGEIST ve HAMMURABİ sırasıyla şanslı isimlerdir.

6.Ayak: Düzenli idmanlarla hazırlıklarını sürdüren BAHABEY günün bankosudur.

Altılı Ganyan Tahmini 

1.Ayak:9-4-5-6-2
2.Ayak:5-7-3-4
3.Ayak:1-4-5-2
4.Ayak:3-7-8-2
5.Ayak:3-8-10-1
6.Ayak:7

Kaynak: apranti.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu