Haberler

A. Nur Kutnak Koşusu’nu Halis Karataş ile MIDNIGHT MAGIC Kazandı

20 Kasım Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda A. Nur Kutnak anısına düzenlenen koşuyu (KV-7) Deniz Kurtel’in MIDNIGHT MAGIC (Victory Gallop – Undercover Soldier / Lost Soldier) isimli safkanı, jokeyi Halis Karataş ile kazandı.

Kum (sentetik) pistte 1400 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuda 2 yaşlı 12 safkan İngiliz tayı birincilik mücadelesi verdi. Birincilik ikramiyesi 62.500 TL olan ve son metreleri seyir zevki yüksek bir mücadeleye sahne olan koşuda,  YILDIZHAN STAR (Sri Pekan – Darker / Distant Relative) ikinci olurken, MY BILLIONAIRE (Victory Gallop – Vaselina / Giant’s Causeway) üçüncü,  RUNNER CAT (Mountain Cat – Stellar Valentine / Belong to Me) da dördüncü oldu.

Kazanan MIDNIGHT MAGIC için koşunun bitiriş derecesi 1.25.50 olurken, koşuda farklar Boyun – 2,5 Boy – Baş şeklinde oluştu.

Kariyerinin 4. koşusundan ilk birinciliğini çıkarmayı başaran doru erkek safkan MIDNIGHT MAGIC, son olarak 28 Ekim tarihinde yine İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Şerafettin Gedik Koşusu’nu (KV-6) üçüncü olarak tamamlamıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu