Diyarbakır TJK At Yarışı Tahmin, Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

22 Aralık Sadun Kaya DİYARBAKIR Altılı Ganyan Tahmini, Yorumları

1. Ayak: Geçen haftaki yarışında gayet etkili koşarak ikincilik yapan LION ROCK ve son koşusunda tabela dışında kalmasına rağmen formu güzel olan SEA HORSE arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine NEW ALAÇAT’da katılmaya çalışır.

2. Ayak: Son iki yarışını da kazanarak ne denli formda bir isim olduğunu belli eden AIGAI uygun kilosu ile en şanslı isim. Zaman zaman bu tip gruplarda etkili yarışlar koşan TACIM yakın rakibi. Son beşinciliklerinin ardından özenle hazırlıklarını sürdüren NARKOZCU ihmal edilmemeli. Bu tip mesafeli kum pist yarışlarına yatkın bir isim olan INNOCENT LOVE diğer şans verdiğim isim.

3. Ayak: Yarış koştukça gelişen formu olduğunu son dikkat ikinciliğinde belli eden GAMZE SULTAN favorim. Son iki yarışında bekleneni veremese de idman pisti durumu gayet iyi olan DİLBAĞI yakın rakibi. Son ikinciliğinde beğenimi kazanan TOYDEMİR YÜREK bir diğer şanslı atım. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşan artan forma sahip YENİ BİR HAYAT ve zaman zaman etkili koşabilen AKÇAKÖY GÜZELİ sürpriz isimlerdir.

4. Ayak: Son koşusunda sert rakiplerinden etkilenerek tabela dışında kalan, bir önceki yarışını kazanma başarısını gösteren ARAS BEYİ bu rakipleri yanında birinci tek atımdır.

5. Ayak: Daha iyi gruplarda bile etkili sonuçlar alabilen MAHMUT BERAT bu yarışı için yaptığı idman ve galoplarında beğeni toplarken, başta düşünülmeli. Son yarışında mesafenin kendisine göre uzun oluşundan etkilenerek tabela dışında kalan ancak bir önceki yarışını kazanan seri stile sahip safkan THERMESOS ve bu koşusu için Şanlıurfa pistinde güzel bir hazırlık devresi geçirmiş olan grubun kaliteli safkanı KIRDEMİRKIR favorinin yakın rakipleri olup yakın aralıklar ile koşacak olmasına rağmen son haftalarda iyi bir form yakalayan DİDİMOĞLU mesafeye olan uyumu ile sağlam kuponlara yazılmalıdır.

6. Ayak: Grubun en formda ismi olup son yarışlarında üst üste başarılı sonuçlar alan ve hazırlıklarında dikkat çekenSERVET KAYA, eküri avantajı ile kuponlara tek yazılabilir.

Altılım: (5.2.3) (6.3.2.4) (5.3.7.8.1) (1) (2.3.1.5) (4) 

Kaynak: liderform.com.tr 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu