Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriŞanlıurfa TahminleriTahminler

4 Ocak Beygir.com BURSA – ŞANLIURFA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

BURSA KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Günün ilk koşusunda KRALİÇE HERA (8-9) koşuda kazanmaya en yakın takipçisi olacaktır.BENGÜ (1) ciddi rakibi olacaktır.CANAN HALA (2) ve SESSİZCE GEÇER (11) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki POWER (6) koşudaki ilk şanslı isimdir.TAYCAN (7) en yakın takipçisi olacaktır.ALTINYELİNOĞLU (1) ve YEDİKARANFİL (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi formuyla NURPINARI (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.VEZÜV (5) en yakın takipçisi olacaktır.GÜLHAYATCAN (2) ve GÜLÜŞÜNGİZİ (3) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Formda olan CURVE (1) koşudaki favori isimdir.GUNNER (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.YILMAZHAN (5) ve KÜLÜNK HAN (4) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi formuyla DARK BOY (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MORE THAN A GAME (5) ciddi rakibi olacaktır.KADBEY (3) ve SKY HERO (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi durumdaki IMPERFECTIONIST (4) ve RÜZGAR ETO (5-1) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BARRERA (2) ciddi rakipleri olacaktır.CLARK KENT (3) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

ŞANLIURFA KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda MAGNIFIQUE (6) koşudaki ilk şanslı isimdir.PRENSES GÜLŞAH (1) en yakın takipçisi olacaktır.SARAÇKIZI (4) ve GRAIN GIRL (8) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki KHAOS MAN (3-5) ve BARGİLYA (9) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.KOMEDYEN (4) ciddi rakipleri olacaktır.ERLİKHAN (1) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: İyi formuyla GÖNÜLHANIM (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.FATOŞCAN (12) ciddi rakibi olacaktır.FOÇAGÜZELİ (2-3) ve ADALETKAYA (1-4) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi formuyla SABRİ BABA (7) ve İNTİKAM RÜZGARI (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BAŞARILAR (1) ciddi rakipleri olacaktır.DELİ NUSRET (4) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: Formda olan OFSAYT (12) koşudaki favori isimdir.KÜÇÜK MATRA (11-4) favorinin ciddi rakibi olacaktır.ZEITGEIST (8) ve KISS OF STEPS (5) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla DEDE ÖMER (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KORKMAZAĞA (2) en yakın takipçisi olacaktır.İYONE (7) ve MAZİDAĞLI (9-4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu