Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

5 Ocak Beygir.com KOCAELİ – ADANA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

KOCAELİ KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Katıldığı 3 koşuyu da kazanan ANGEL HORSE (1) geçilmezliğini sürdürmeye çalışacak, son koşusunu kazanan GRAND MONTANA (2) favorinin hatasını değerlendirebilir, JAYLEE (3) sürpriz şansı olan isimdir.

2.Koşu: Son koşusunu kazanan ÇAKIRKAYA (1) yine kazanmaya yakın olan isim, ÖZÜMTATAR (5) ile NİNOŞUN OĞLU (4) favorinin yakın rakipleri olacak, GÖKDERE (2) koşunun sürprizini yapabilir.

3.Koşu: İstikrarlı sonuçlar alan SANEM KIZ (6) favorimiz, SENİ SEVİYORUM (7) ile DADAŞ STAR (2) ise yakın rakipleri olacaktır, FİSKAYA GÜZELİ (4) koşunun sürprizini yapabilir.

4.Koşu: Başarılı yarışlar koşan BRACCIOFERRO (1) ile DAYI MEVLÜT (2) arasında zorlu birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda, MAGRİB (4) favorilerin hatasını değerlendirebilir, SERKAN BEY (6) sürpriz şansı olan isimdir.

5.Koşu: Son koşusu başarılı olan ÖZDORUK (5) kazanmaya yakın olan isim, KASHMIR (3) favorinin hatasını değerlendirebilir, ALİLKE (1) ile BAŞAKTAY (7) sürpriz şansı olan isimlerdir.

6.Koşu: Son koşusunu kazanan KOMSHU (3) iyi formuyla favorimiz, PATATUKA (1) ile YURDAKAN (5) favorinin hatasını değerlendirebilirler, CANTARE (2) koşunun sürprizini yapabilir.

7.Koşu: Günün son koşusunda, GURBETÇİLE (6-4-5-7-9) kazanmaya yakın isim, son koşusu başarılı olan formda KUTLUKHAN (3) favorinin hatasını değerlendirebilir, GRİKURT (2), DEJAVU (1) ve HEDİYEHANIM (8) sürpriz şansı olan isimlerdir.

ADANA KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: KÜÇÜK DAYIM (1) ile CEYLANPINAR (6) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz koşuda, ONNUMARA (2) favorilerin yakın rakibi olacaktır, ŞİVENAZ (5), İNALINKIZI (4) ve DİZDAR YILDIZI (9) koşunun sürprizini yapabilirler.

2.Koşu: İlk birinciliklerini kazanmak için mücadele edecek taylar arasında, STEP (2) ile FOTON (7) öncelikle şans verdiğimiz isimler olup, BARDAM (5) ile ABOV (4) favorilerin rakipleri olacaktır, koşunun sürprizini PETEK DİSA (9) yapabilir.

3.Koşu: Günün en zor koşusunda, İMPARATOR (5) ile SEDATBEY (9) ilk planda şans verdiğimiz isimlerdir, AĞINLI (2) ile LOKOMOTİF (8) ise favorilerin hatasını değerlendirebilecek isimlerdir, ÇAKIRALP (4) koşunun sürprizini yapabilir.

4.Koşu: Kum pistte katıldığı iki koşusunu da kazanan ENDLESS (2) geçilmezliğini sürdürmeye çalışacak, KARAESER (3) ile PİRİŞTİNELİ (5) favorinin hatasını değerlendirebilirler, İSTİRK (6) sürpriz şansı olan isimdir.

5.Koşu: Son koşusunda 3. olarak kum pistte 5 koşu sonra geçilen YILMABAŞAR (6) etkili binicisiyle yeni bir birincilik serisine başlamak isteyecek, iyi form durumu bulunan ENDEREFE (3) favorinin yakın rakibi olacaktır, DERHADIR (2) ile TOROS ASLANI (4) sürprizde değerlendirilebilirler.

6.Koşu: KAVAZAR (6-10) ile MISAE (8) ilk birinciliklerini kazanmak için zorlu bir mücadele yapacak, EZOP KAHRAMANI (2) ile SİBİRYA GÖZLÜ (9) daha sonra şans verilebicek isimlerdir, BORANEFE (1) koşunun sürprizini yapabilir.

7.Koşu: AKAYLA (4) ile KAR LEOPARI (7) arasında birincilik mücadelesi olmasını beklediğimiz günün son koşusunda, SEBOŞ (8) favorilerin hatasını değerlendirebilecek isimdir, SILENT FORCE (2) koşunun sürprizini yapabilir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu