Şanlıurfa TahminleriTahminler

10 Mart Sadun Kaya ŞANLIURFA Altılı Ganyan Tahmini, Yorumları

1. Ayak: Son yarışında tabela dışı kalsa da bir önceki koşularında başarılı koşup dikkatimi çeken AKSTAR, ilk şanslı atım. Bir süre dinlendirilip bu yarışı için güzel hazırlık devresi geçiren LASKİ, lehine mesafede en yakın rakibidir. Bu tip mesafeli kum yarışlarını seven PRENSES GÜLŞAH, bence ihmale gelmez. Önemli bir kilo avantajına sahip olan hafif kiloluMILONGA bir diğer şanslı atım olup idman görünümü gayet iyi TACIM ve KATNISS, sürprize müsait görünen bu yarışta kuponlara mutlaka yazılmalılardır.

2. Ayak: Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayıp her yarışını öncekinden daha iyi durumda koşmaya başlayan ORFEUS, ilk şanslı isim. Gördüğü her yarışın ardından artan bir formu olduğunu son yarışında üçüncülük yaparak belli eden PASTACI,öncelikli rakibi olur. Ön tarafta istediği tempoyu bulduğu kısa mesafeli yarışlarda etkili koşabilen MİRZEYBİN, bitirmeye çalışacaktır. Bir süre koşmasa da bu yarışı için güzel hazırlık devresi geçiren AHPAR, dinçlikle rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Geçen hafta daha ağır kilo ile dikkat çeken üçüncülük yaparak toparlanan YALIM SOY bir diğer şanslı atım olup yakın ara ile koşsa da BAHABEY ve idman durumu iyi olan CANKURUŞ, kuponlara yazılmalılardır.

3. Ayak: Her yarışını bir öncekinden daha iyi durumda koşmaya başlayarak son ikinciliği ile dikkatimi çeken ÇAĞLAR BEYİ, en şanslı isim. İstikrarlı yarışları ile dikkatimi çeken iyi durumdaki UĞUR GÜN ve gücü nispetinde başarılı koşanMERT EFE, favorinin rakipleri. Artan formu olduğunu son dördüncülüğü ile kanıtlayan CAYMAZER ihmale gelmez. Son yarışını ölçü almadığım ancak idman durumu iyi GÜNEY ELBRUZ, sürpriz atım.

4. Ayak: Son koşusu kesinlikle gücünün karşılığı olmayan ancak bir önceki yarışlarını kazanan GÜVEN BAKAN, favorim. Bir önceki yarışını kazanıp son koşusunda dördüncülük yapan OZİBEY ve bu tip mesafeli kum yarışlarında etkili koşabilenPEKKURT, bugün için Güvenbakan’ın yakın rakipleri olup SEMETEY OĞLU ise ihmal edilmemelidir.

5. Ayak: Şanlıurfa’da koştuğu yedi yarışının altısını değişik mesafelerde kazanıp diğerinde ise ikincilik yapan bu grubun üzerindeki formda ve ekürili EZMATRA, birinci tekim.

6. Ayak: Son koşusunu burada 1400’de kazanarak güç ve kalitesine kavuşan, yarış galobunda da formda görünüm sergileyen KÜÇÜK MATRA, ekürisi ile ikinci tek atım.

Altılım: (2.7.9.12.4.1) (2.8.4.5.9.7.1) (5.10.9.4.7) (1.3.2.4) (5) (13)

Kaynak: liderform.com.tr 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu