Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriSporx.comTahminler

19 Nisan Sporx.com ANKARA At Yarışı Tahmini, Altılı Yorumu – Kuponu

Yeni sezon heyecanı devam ediyor. Ankara’da düne oranla zayıf bir program var. 

Günün 4. ayağında 3 ve yukarı İngiliz safkanlarına ait Handikap mücadele var. Buraya özenle hazırlanan ve idman pistinde yaptığı işleri koşuya yansıtması durumunda bugün çok koşacak olan JAKŞİ JİLKI, burada bugün kazanabilir. Güvenerek günün ilk bankosu olarak şablon içinde değerlendireceğiz. 

Tabela ayağında ise 3 yaşlı Arap atlarına ait maiden mücadele var. Yarış hayatının ilk koşusunda fazla zorlanmayan Atomkarınca yavrusu GOCAOĞLAN, kısa galoplarında oldukça istekli ve sağlıklı bir görüntü çizdi. Bugün padoku ile de dikkat çekecek. Çift bankolu klasik şablonumuz içinde günün ikinci bankosu olarak değerlendirilebilir. 

Ankara programında bugün farklı çatı kurmak isteyen yarışseverler ise alternatif bir banko arayışı içinde olacak. Günün son ayağında start alacak olan DIRTY, Bursa’dan burası hedef yapılarak getirildi. Kum pistteki istikrarlı koşularından sonra Ankara’da da başarılı bir sezon geçirmesini bekliyorum. Son galobunda kenter çalışan ve 27.0 R yaparken güzel bir görüntü sergleyen babadan kumcu safkan alternatif kuponlarda farklı bir tek olarka çatı içinde düşünebilir. 

Ankara programında bugün zayıf programı biraz daha cazip hale getirmek isteyen yarışseverler, 7’li ganyan oyununu tercih edecek. 7’li ganyanın ilk ayağında start alacak olan ESATBEY’e güvenebilirler. Bir süre geri alınan ve Ocak ayında kazandığı koşu sonrası yeni sezon bekletilerek, problemleri de giderilen Pir Karaca yavrusu bugün açılışı yapabilir. At koşar, baht kazanır. Tüm atların ayakları düz bassın.

Eko Kupon: 1-2-3-4-5-6-7-8 / 1-2-3-4-5-6 / 1-2-3-4-5-6-7-8-9 / 3 / 3 / 1 

Altılı Tahmin
2016-04-19
1. AYAK 2. AYAK 3. AYAK 4. AYAK 5. AYAK 6. AYAK
1 1 1 3 3 1
2 2 2 3
3 3 3
4 4 4
5 5 5
6 6 6
7 7
8 8
9

Kaynak: Tilki’nin Yeri / sporx.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu