Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriKocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

5 Nisan Beygir.com KOCAELİ – ADANA At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

KOCAELİ KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Son koşusunda dikkat çeken EKİNER (3) favorimizdir. İdeal mesafesinde AYNATINAZ (2) favorinin ciddi rakibi olup; BARCELONA (7) ve GRİKURT (1) hata affetmeyecek isimlerdir.

2.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile KARADUMAN BEYİ (4) ve GRAN EMPORIUM (3-10) birinciliğin güçlü adayları olup; LION BLEU (9) ve KONIGIN (8) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Son koşusunda beğenilen TIME ATTACK (2) favorimizdir. İyi durumu ile ASİL MAHMUT (1) favorinin ciddi rakibi olup; RACLETTE (5) ve POSTACI (4) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

4.Koşu: Etkili koşuları ile LA BOHEM (6) ve toparlanan FLAME ANGEL (2) birinciliğin güçlü adayları olup; ŞANLIKAYA (3) ve HİCRAN SULTAN (5) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Etkili koşuları ile OĞLUM OZAN (1) ve SO HELP ME GOD (3) birinciliğin güçlü adayları olup; WIND RUNNER (4) ve MEGAS (2) hata affetmeyecek safkanlardır.

6.Koşu: Son üç koşusunu kazanan FORDTA TEK (1) üstün performansı ile günün güvenilir safkanlarından olup; YILDIZHAN STAR (8),OLGUNABİ (6) ve AKOĞUZ (3) hata kollayacak safkanlardır.

ADANA KOŞU YORUMLARI 

1.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile TRAKONYA (4) ve NURHABER (3) birinciliğin güçlü adayları olup; TUMBUL TUMBUL (8) ve NİGARIM (7) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Son koşusunda beğenilen ATEŞ KRALLIĞI (2) favorimizdir. İyi durumu ile GÖKKURT (5) favorinin ciddi rakibi olup; DAMLATAŞ (8) ve YÜKSELİM (1) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

3.Koşu: Son koşusunu kazanan PETEK DİSA (5) favorimizdir. İdeal mesafesinde MAHREM (2) favorinin ciddi rakibi olup; DREAMS TO REALITY (1) ve MISAE (4) hata affetmeyecek isimlerdir.

4.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız TURAP (4) favorimizdir. Formunu geliştiren EMPIRE SON (6) favorinin ciddi rakibi olup; CAMELOT (1) ve SERTTAŞ (2) ihmale gelmeyecek isimlerdir.

5.Koşu: Son koşusunda beğenilen MOBANGO (3) favorimizdir. İyi durumu ile MONAVENTO (4) favorinin ciddi rakibi olup; KURTARDEDE (1) ve GOLD CLAMP (2) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

6.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız ÖRÜMCEK ADAM (3) favorimizdir. Formunu geliştiren FORTE (4) favorinin ciddi rakibi olup; JAMAICA GIRL (7) ve OTTOMAN SLAP (5) ihmale gelmeyecek isimlerdir.

Kaynak: beygir.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu