Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

14 Mayıs Beygir.com ANKARA At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gününün ilk koşusunda TARIKHAN (3-5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.AĞAKAFKASLI (1-4) ciddi rakibi olacaktır.PRATİK NEVZAT (6) ve ASARLI (2) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki YAĞMURCAN (6-2) koşudaki ilk şanslı isimdir.BARBEL (3) en yakın takipçisi olacaktır.PASPARTU (5) ve MY COST (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi durumdaki MERCANLI (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.BORDALI (2) en yakın takipçisi olacaktır.SAVAŞ ATI (6) ve HÜNKAROĞLU (10) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: Formda olan TENERIFE (13) koşudaki favori isimdir.RUMBA (11) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.PETEK DİSA (10) ve MISAE (7) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki BERRAGÜL (1) ve PAMUK NİNE (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.FÜLANE (8) ciddi rakipleri olacaktır.BESSEY (2) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

6.Koşu: Formda olan IMPULSIVE (4) koşudaki favori isimdir.THE LAST LEGEND (11) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BRAVE DECISION (1) ve ENDLESS (2) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi formuyla BÜYÜK BURÇ (3-7) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KIRIM BEYİ (6) ciddi rakibi olacaktır.MAZIKIRAN (1) ve ATEŞ KRALLIĞI (2) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: İyi durumdaki AL GINETTA (2) ve SELNUR (8) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ALLSHANTI (7) ciddi rakipleri olacaktır.AFRICAN QUEEN (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu