İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

27 Mayıs Kurtiniadis İSTANBUL Tahminleri

IRON CLAD: Müthiş bir form yakalayan güçlü safkan lehine şartlar altında denk rakiplerle ve uyumlu jokeyi ile yarışacağından dolayı koşuyu kazanma ihtimali yüksektir.


İZŞAN: Bu gruptan çok üstün olan safkan kendine göre bir alt grupta olan isimlerle yarışacak. Baştan sona rakiplerine hakim olup kazanmasını bekliyorum. BANKO…
RADYOCU: Her ne kadar ara vermiş olsa da bu gruptan kaliteli ve üstün. İdman pistinde de müthiş görüntüsü olduğundan vasat rakiplerini geride bırakırken zorlanmayacaktır. BANKO…

KAFADAR: Son yarışlarıyla müthiş bir değişim gösteren safkan bugün lehine şartlar altında yarışacak. Süratli gidecek yarışı gerilerde bekleyip viraj üzerinde bariyer dibini kapatıp kolay sprinti ile koşuyu kazanmasını beklediğim isimdir.


TETİNA: İlk yarışındaki aksiyonlarını ve düzlük üzerinde arka grubu ayırması dikkatimi çekmişti. Bugün artan formuyla koşuyu kazanabilir. 
TORAMAN: Safkana olan sempatimi beni takip edenler bilir. Yarın Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığıkoşusunda yarışabilecekken bugün bu koşuyu tercih etmesi de doğrudan hedef yapıldığının göstergesidir. Koşuyu kazanmasını bekliyorum.

KAREEM: İki koşusunu da müthiş koştu ve son koşusunu çok rahat kazandı. Stili rakiplerinin olmaması sebebiyle ağır kilosuna  rağmen müsait rakiplerini geride bırakacaktır. BANKO…

GÖRKEMCAN: Son koşusunda bir ara gelir gibi olmasına rağmen artıramayarak 3.lük elde etti. Artan yarış kondüsyonu ve iyi idman pisti görüntüsüyle koşuyu kazanmaya oldukça yakındır.

CUBA LİBRE: Son koşusuyla Düzeldiğini belli etti. Artık kalitesini sahaya yansıtmasını beklediğim kaliteli safkan bugün lehine gelişecek tempoda ve gidişhatta, çok iyi koşmasını beklediğim ağır çim pistte koşuyu kazanabilir.


1.ALTILI ŞABLON

1 // 3.5
3-İZŞAN
6-RADYOCU
6-KAFADAR // 7.3.4.1.2
13.4.9.12.10.11.7.1
10.8.7.9

2.ALTILI ŞABLON

6-KAFADAR // 7.3.4.1.2
13.4.9.12.10.11.7.1
10.8.7.9
1-KAREEM
4.12.1.3.4.9.2.7.8
8-CUBA LIBRE // 4.2.13

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu