Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

7 Mayıs Kurtiniadis ANKARA Yarış Tahminleri

BAYDÖKER: Orijin itibariyle kağıt üzerinde  kumcu bir isimmiş gibi görünmesine rağmen idman pistindeki etkili çalışmaları ile süratli bir isim olarak görünen tay, iç kulvar avantajının yanında bu tarz isimlerle etkili koşular yapabilen jokeyi Mehmet Kaya idaresinde ilk yarışını kazanmaya oldukça yakın olup favorimdir.


DEDEMŞAH: Bir takım sorunlarından dolayı aralıklarla koşmak zorunda kalan klas safkan, kış sezonunda dinlenerek kum pistte yıpratılmadı. Aradan sonra koşmuş olduğu koşuda etkili bir performans sergiledi ve dördüncülük elde etti. Gördüğü yarışın ardından idman pistinde de etkili çalışmalar sergileyen safkan artan formu ve sevdiği Ankara çim pistinde yarışacağı uygun rakiplerini geride bırakmaya oldukça yakın olup NET FAVORİMDİR. Tek rakibinin OĞLUM BERAT olmasını bekliyorum.



CANKARDEŞLER: Şampiyonu tartışmaya bile gerek yok. Alışkın olduğunu yapmak için piste çıkacaktır. Fotoyu geçerken vereceği pozları yakalamak için eller deklanşörlerde olacaktır. ŞAMPİYON KAZANACAKTIR


DEMİR PENÇE: Kum pistte koştuğu yarışlarında gücü nispetinde etkili sonuçlar alan safkan, orijin bakımından mesafeye ve çime yatkın kan hattıyla dikkatime takıldı. Bugün grup içerisinde mesafe ve pist uyumu açısından çok etkili koşacağını düşündüğümden dolaı, uygun rakiplerinin yanında kendisini tanıyan jokeyi idaresinde çok şanslı konumdadır. Favorimdir.


SALAMİS: Zor bir tay yarışı olmasına rağmen, idman pistinde dikkat çeken isim iç kulvar avantajının yanında seri bir tay görüntüsünde. Halis Karataş’ın tercihi de safkanın daha şanslı konumda olduğunu işaret ettiğinden etkili bir performans sergilemesini bekliyorum. Favorimdir.


ZEMBİL: Kısa ve orta mesafeli yarışlarda çok etkili bir performans sergileyen kısrak bugün yine lehine şartlarda yarışacak. Önde Çiftçi Kızı ve Daugava ikilisinin süratlendirmesini beklediğim yarışta Zembil düzlüğe kolay tempoda çıkacaktır. Kısa bir sprinte sahip olan kısrağı Müslüm Baydan iyi ayarlayıp sabırlı bir biniş sergileyebilirse kazanmasını beklediğim isimdir. NET FAVORİMDİR.


ANKARA ŞABLONUM

3.10.7.8.4.5.1.2.4
7-DEDEMŞAH // 9-OĞLUM BERAT
4-CANKARDEŞLER
4.5.6.7.8.3.2.1
10.5.11.9.3.4.6
2-ZEMBİL // 1.5.3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu