Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

13 Haziran Secreteriat KOCAELİ Tahminleri, Koşu Yorumları

Hepinize İyi Haftalar, Bol Kazançlar Dileyerek Kocaeli tahminlerime başlamak istiyorum. Bugün Kocaeli de cazip bir program var.

1.AYAK : KV-6 Kısrak İngilizlerin koştuğu koşuda, Tempo yapacak atların fazla olması geriden gelecek atların kazanma şansını yükseltiyor. İzmir den formda gelen 1-AMBERİM tabiki benim favorim olacak. Formunun zirvesinde olduğunu düşündüğüm 4-FLO JO en ciddi rakibi olacaktır. Geniş oynayanlar için sonlarda etkili gelecek olan 9-TEARRA ve İzmir de kötü koştuğu yarışlar sonrası bu pistte şansını deneyecek olan 5-LADY TIFFANY koşunun süprizini gerçektirecektir.

2.AYAK : H-16 günün en zor yarışlarından olan bu koşuya çok at yazmamızda fayda var. Sıralamam 5-BLUE POWER, 2-DECOLTE, 9-FORTE, 11-HÜSEYİNBABA, 10-BEAUGAZON ve son olarak 3-PETERSBURG yazacağım.

3.AYAK : İstanbul dan gelen atlar genelde Kocaeli pistinde başarılı yarışlar çıkarıyor. 4-KRALIN ADAMI koşmuş olduğu yarışlar ile bu grubu geçebilecek güce sahiptir. Alternatif tek adayım olacaktır. Rakip yazmak isteyen kaba kumda iyi koşmasını beklediğim 6-PRENSKEDO ve ekürisinin yardımıyla yarışı lehine çevirmek isteyecek olan 1-ALTINOĞLUM olacaktır.


4.AYAK : Hazırlık ve form durumu bakımından rakiplerinden daha hazır görünen 5-SİNKIZI rakiplerini rahat geçeceğine inanıyor ve Banko öneriyorum.

5.AYAK : Ankara Çiminde koşturulan ve umduğunu bulamayan F.Yüksel tercih ettiği 8-ÇUVALDIZ favorimdir. Rakipleri Sırasıyla starttla birlikte liderliği alıp bitirmeye çalışacak 2-AKASYA, M.Baydan sprintini iyi ayarlayabilirse 5-ŞÖLENİM, Son koşusunu kazanan 1-KIZIMESRA olacaktır.

6.AYAK : Bu yarışı üç at yazarak kapatacağımı düşünüyorum. Sıralamam 3-ONURLUCAN, Eküri destekli koşacak olan 4-BÜRKAN ve 7-FENERLİCAN ı yazacağım.

Şablonum :

1 – 4 //// 9 – 5
5 – 2 – 9 – 11 – 10 – 3
4 ///// 6 – 1
5
8 – 2 – 5 – 1
3 – 4 – 7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu