İzmir TahminleriTahminler

17 Haziran Beygir.com İZMİR At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Günün ilk koşusunda TULYARBABA (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MAESTRO (2) ciddi rakibi olacaktır.KEHKEŞAN (4) ve SANEM KIZ (3) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi formuyla CANCAHİDEM (7) ve KAFTAN (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.KARCIHAN (6) en yakın takipçileri olacaktır.DİKOĞLU (1) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.Koşu: İyi durumdaki DÜŞÜMDEKİ (7) koşudaki ilk şanslı isimdir.MELOŞ (9) en yakın takipçisi olacaktır.ORFİA (11) ve FAUSTİNO (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: İyi formuyla LADY DIAMOND (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GEÇİT YOK (3) ciddi rakipleri olacaktır.KARESİ (6) ve DEATH RACER (5) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki PRODIGY (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.BEAUTIFUL LIFE (5) en yakın takipçisi olacaktır.PEACE TIME (11) ve YAĞMUR KIZ (14) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi formuyla GÜNALIMTAY (9) ve PİLEVNELİ (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.KARAPANTER (4) en yakın takipçileri olacaktır.ÇAYIRÇİMEN (8) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

7.Koşu: Formda olan INFERNO (4) koşudaki favori isimdir.BAY ÇİFTÇİOĞLU (6) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.HOSLİ (3) ve İZMİRŞAHI (5) sonraki ihtimallerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: Artan formuyla EMİR EFESİ (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.BABAKAYRA (2) ciddi rakibi olacaktır.ERCANRÜZGARI (8) ve SONSUZLUK (5) sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: İyi durumdaki AL MAHA (13) koşudaki ilk şanslı isimdir.NIKOLAYEV (2) en yakın takipçisi olacaktır.PERFORM (8) ve EXECUTIVE (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu