İzmir TahminleriTahminler

14 Temmuz Beygir.com İZMİR At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Uyumlu binicisiyle son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan AKALP (2) ilk şanslı isimdir. İyi form durumuyla ZAMAN YOLCUSU (1) ciddi rakibi olup DÖKERBEY (6) ihmal edilmemelidir. DİNÇBEY (4) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: Yarış hayatlarına bu koşuyla başlayacak olan taylardan tecrübeli jokeyiyle TEZCANLI (6) öncelikle şans verdiğimiz isim olup BÖRÜ BARS (3), AKCEREN (8) ve KIR SAÇLI (4) ciddi rakipleridir.

3.Koşu: Aynı pist ve mesafeli son koşusunu tecrübeli jokeyiyle kazanmış olan WESTSIDE (2) ilk şanslı isimdir. Hafif kilolu SPHYINX (6) ve son startını ölçü almadığımız ATMACA KIZ (1) ciddi rakipleri olup ŞİİRSEL (7) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: Yarış hayatlarının ilk startlarını alacak olan taylardan başarılı hazırlıklarıyla dikkat çeken KOMPAS (4), ABHER (1), NİZİP FIRTINASI (5) ve OLGUN SULTAN (9) etkili jokeyleriyle birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

5.Koşu: Son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan KARAGÜN DOSTU (2), tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız LEVES (5), iyi form durumuyla YILDIRIM ŞAH (1) ve ekürili KIZIL GÜNEŞ (8-4) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

6.Koşu: Çim pistteki son koşularını kazanmış olan WHITE HART LANE (4) ve LOVE ME TENDER (6) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. Son startını ölçü almadığımız FLAWLESS VICTORY (5) ciddi rakipleri olup PRINCESS WESTPORT (10) sonraki ihtimaldir.

7.Koşu: Tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız SINEMIS (1) ve aynı mesafeli son startını rahat kazanmış olan YORKVILLE QUEEN (2) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. BAY ÇİFTÇİOĞLU (3) ciddi rakipleri olup DEMİRTÜTÜN (5) sonraki ihtimaldir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: Aynı mesafeli son koşusunu rahat kazanmış olan CHASTE (1), son yarışlarında başarılı neticeler elde etmiş olan CEREMONY (2) ve son koşularıyla dikkat çeken BANDIERO (5) sırasıyla şans verdiğimiz isimlerdir. KOREK (10) ciddi rakipleridir.

9.Koşu: Tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız ERKMEN (2) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. İyi formunu son koşularına da yansıtmış olan KARADALGA (4) ciddi rakibi olup ZİRVENİNOĞLU (8) ve ARAP TURGAY (1) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu