Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

25 Temmuz Beygir.com KOCAELİ At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Aynı pistteki koşularıyla dikkat çeken SİNKIZI (3) öncelikle şans verdiğimiz isim olup SAN FRANCISCO (2) ve RUN FOR ÖZGECAN (1) ciddi rakipleridir. Hafif kilo avantajıyla ERŞEN (4) ihmal edilmemelidir.

2.Koşu: İyi form durumunu son yarışlarına da yansıtmış olan ATLIOĞLUM (7), kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan AŞKARBEY (2), aynı pistteki koşularıyla dikkat çeken SAĞNAKHAN (5) ve KIZIL HANÇER (8) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

3.Koşu: Kum pist yarışlarıyla dikkat çeken hafif kilolu KOSTANAY (5), iyi formunu koşularına da yansıtmış olan SONKARAR (1), GALLOP TO WEST (3) ve son startını rahat kazanmış olan MARMARAY (4) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

4.Koşu: Artan form durumuyla ekürili TEKFORD SADEGÜL (7-6) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. DİŞİ SAVA (3) ciddi rakibi olup ilk startı öncesi hazırlıklarıyla dikkat çeken ZEYTİNBAĞI (8) ihmal edilmemelidir. CİLVELİ KIZ (1) sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan KIZILHAN (3) ilk şanslı isimdir. Son koşularını ölçü almadığımız KIRIM BEYİ (1) ciddi rakibi olup İBİN (2) ihmal edilmemelidir. EYVAH UZUN MEHMET (4) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: Aynı pistteki koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan SARECAN (6) etkili jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. Artan formuyla YÜCESOY (8) ve KONUKSEVER (3) ciddi rakipleri olup ekürili TERSLALE (7-2) sonraki ihtimaldir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com

7.Koşu: İyi form durumuyla KÜLÜNK SULTAN (7) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Son koşusunu ölçü almadığımız SKY HERO (11) ciddi rakibi olup TURKISH EMPIRE (1) ihmal edilmemelidir. Ekürili HERO ADMIRAL (2-14) sonraki ihtimaldir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu