İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

27 Ağustos Beygir.com İSTANBUL At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları, Altılı Tahmin

1.Koşu: Günün ilk koşusunda BLACK KING (6) koşudaki ilk şanslı isimdir.KAFKASLI (4) en yakın takipçisi olacaktır.PARLERA (5) ve PAN AMORE (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla BORDALI (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SÜVARİOĞLU (3) en yakın takipçisi olacaktır.BESSEY (1) ve EBABİL (4) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İlk kez koşacak olan safkanlardan BABA AHMET (3) koşudaki ilk şanslı isimdir.ÇAMLIBEL (4) en yakın takipçisi olacaktır.ASTRONOT (2) ve ASİ KALP (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki ZEUS (2) ve GEZEGEN (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.TAHİRE (1) en yakın takipçileri olacaktır.AZELHAN (3) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.Koşu: İyi formuyla GOLDEN TOWER (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.CHERI CHERI LADY (6) ciddi rakibi olacaktır.SON OF A LEGEND (7) ve YALPAGAN (2) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Formda olan FINESSE (3) koşudaki favori isimdir.GAZIBORA KHAN (4) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.COPPERFIELD (2) ve MY NUMBER (6) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki ABBAS YOLCU (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.VICTORY IS OURS (6) en yakın takipçisi olacaktır.ROCKET MAN (4) ve CURTARALO (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: Formda olan KIRBULUT (5) koşudaki favori isimdir.İZSOY (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.SABRİNİN ATI (7) ve ÖZYEL (6) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu