Elazığ TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

14 Eylül Beygir.com ELAZIĞ Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Aynı mesafeli son koşusunu rahat kazanmış olan KIRPAPATYA (1), son yarışını ölçü almadığımız TEKFORDUNGÜLÜ (2), kilo avantajıyla PİRNAZ (5) ve iyi form durumuyla ESENLİ GÜZELİ (7) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

2.Koşu: Aynı pistteki son koşularıyla dikkat çeken KURTAR ZEYNA (8), iyi formunu yarışlarına da yansıtmış olan BORBORE (1) ve WARRIORSAN (5) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. ALEV HALA (6) ciddi rakipleridir.

3.Koşu: Kum pist performansıyla dikkat çeken BAHARGÜZELİ (1), etkili jokeyiyle son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan TEKÇAPKAN (11) ve son yarışını ölçü almadığımız BEYBİNİN KIZI (5) birlikte şans verdiğimiz isimler olup AYŞEROSE (4) ciddi rakipleridir.

4.Koşu: Tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız ABELARD (3), son startıyla dikkat çeken POLATOĞLU (11) ve iyi bir form yakalamış olan ANTIOXIDANT (4) birlikte şans verdiğimiz isimler olup BAY BLESSING (1) ciddi rakipleridir.

5.Koşu: Kum pist performansıyla dikkat çeken TAŞÇI PEHLİVAN (3) devam eden formu etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. VİNDIRHAT (4) ve BİRADER HAN (1) ciddi rakipleri olup ŞÜKRANIN OĞLU (9) ihmal edilmemelidir.

6.Koşu: Aynı pistteki başarılı yarışlarıyla dikkat çeken NASİPLİ (6) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. İyi form durumlarıyla ANIZARBOS (2) ve SIMENTAL (4) ciddi rakipleri olup DEDE ME (1) ihmal edilmemelidir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

7.Koşu: Aynı pistteki iki startında da başarılı bir performans sergilemiş olan OSMANİYE ÇOCUĞU (6) ilk şanslı isimdir. Son koşusunu ölçü almadığımız HÜR TUMBUL (4) ciddi rakibi olup DÜLDÜLBİR (1) ihmal edilmemelidir. DOĞA MARIA (5) sonraki ihtimaldir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu