Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriSporx.comTahminler

19 Eylül Sporx.com ADANA At Yarışı Tahmini, Yorumları, Altılı Kuponu

Adana’da çift bankolu şablonumuzu kullanmaya devam edeceğiz. Program cazip de gözüküyor. Tabela ayağında start alacak olan FOURWAY, yarış kazanacak tecrübeye erişti. Bugün kendine uygun rakipler yanında kazanarak özlediği birinciliğe ulaşacaktır. 

Adana programında güveneceğimiz bir diğer safkan ise günün son ayağında start alacak. Elazığ’dan buraya güvenilerek getirilen DEDE ÖMER, idman pistindeki güzel işleriyle Adana pistinde de iş yapabilecek potansiyelde olduğunu gösterdi. Güvenerek günün ikinci bankosu olarak değerlendirebiliriz. 

Adana programını biraz daha cazip hale getirmek isteyen yarışseverler ise bugün farklı bir banko arayışı içinde olacak. Günün ilk ayağında start alacak olan SEA PEARL, ağır kilosuna rağmen bugün uayan mesafede bu rakipler önünde bir kez daha ters bir yarış çıkartabilir. Yarışın istediği tempoda gitmesi durumunda bugün açılışı yapabilir. Küçük kuponlarda veya alternatif şablonlarda farklı bir banko olarak değerlendirilebilir. At koşar baht kazanır. Tüm atların ayakları düz bassın, bol şans!..

Eko Kupon: 1 / HEPSİ / HEPSİ / 1-4-5-8-9-10 / 2 / 2

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu