Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

31 Ekim Beygir.com ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu:  Maiden koşuda etkili formları ile BÜYÜK LODOS (1) ve HATAYLI (3) birinciliğin güçlü adayları olup; KAMANİÇE (7) ve SOYLU TURBO (11) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Etkili yarışları ile ESANADOLU (3) favorimizdir. Usta jokeyi ile ÖMERHANBEY (4) favorinin ciddi rakibi olup; BALIKLIOVALI (2) ve BİNENBİLİR (6) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile BEZİRGAN KIZI (7) ve TEKFORD FEYZA (11) birinciliğin güçlü adayları olup; BAHT (6-5) ve SENYENERSİN (3) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Son koşusunu ölçü almadığımız HIZ DELİSİ (5), sevdiği mesafede TANGO WINNER (2) ve son ikinciliği ile BÜYÜK YENER (8) birinciliğin güçlü adayları olup; İŞKODRA (9) koşunun sürpriz ismidir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 


5.Koşu: Son koşusunu ölçü almadaığımız SULTANHAN (3) ve son iki koşusunu kazanan TEZGEL GÜR (4) birinciliğin güçlü adayları olup; KISMET KIZ (1) ve MEDYA (9) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

6.Koşu: Son iki koşusunu kazanan DULOCAN (2) üstün performansı ile günün güvenilir safkanlarından olup; ALBURAK KIZI (1), KUMSAL (11) ve EDADÜLÜLE (9) hata kollayacak safkanlardır.

7.Koşu: Son koşularını ölçü almadığımız BORDONARO (1) ve BADARBUNGA (7) birinciliğin güçlü adayları olup; DUQUAN (2) ve ATES KUSU (3) ihmale gelmeyecek safkanlardır.

8.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile DAYE HATUN (6) ve NADİDE SULTAN (8) birinciliğin güçlü adayları olup; BABA METİN (1) ve SANCAKOĞLU (5) sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: Etkili yarışları ile JINS PRIDE (4) favorimizdir. son koşusunda dikkat çeken SAHİBE (9) favorinin ciddi rakibi olup; SAKE BOMB (7) ve MASCHERANO (6) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu