İzmir TahminleriTahminler

9 Ekim Beygir.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda İÇİL (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SEÇKİNER (1) en yakın takipçisi olacaktır.ŞAHDEMİR (2) ve FRİGYALI (4) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Formda olan NESLİMEHİR (3-6) koşudaki favori isimdir.ÖZPEMBE (5) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.ŞARK GÜNEŞİ (7) ve OLGUN SULTAN (4) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi durumdaki ZATI ŞAH (11) koşudaki ilk şanslı isimdir.ZABALAM (9) en yakın takipçisi olacaktır.DELİDUMRUL (3-7) ve DAYI DAYI (2) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi formuyla DORUK ALİ (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.TRALLES GIRL (5) en yakın takipçisi olacaktır.SUHARRY (7) ve BARRERA (2) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki UĞRUAÇIK (1) ve FERAY SULTAN (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.KARAZEYTİN (9) en yakın takipçileri olacaktır.İNSUYU (2-10) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

6.Koşu: Formda olan PINAR SULTAN (7) koşudaki favori isimdir.PEKİN GOLD (6) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.STROM TRACKS (2) ve ATMACA KIZ (1) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki ILIÇLIM (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.KIZIMIN KIZI (5) en yakın takipçisi olacaktır.FAHRİYENİNKIZI (2) ve LADY HATUN (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

8.Koşu: İyi formuyla WILD HEART (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.SİBEL SU (7) en yakın takipçisi olacaktır.SOPHISTICATED (2) ve POTOMYA (6) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu