Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

20 Kasım Furkan ADANA Altılı Ganyan Tahmini ve Analizleri

CARACAS:  Son start aldığı Yarışta bu gruba oranla daha iyi rakiplerle start alan ve 1400 metre mesafede 1.28.83 derecesi ile yarışı birinci tamamlayan CARACAS Adana Programında Bankomdur. 1200-1300 Metre mesafelerde daha iyi koşacağını düşündüğüm ve stilli rakibi olmaması da lehine olan en önemli avantajıdır. Son yarışında virajı 3-4 boy avansla dönerek rahat bir performans çıkartmış ve yarışı da birinci olarak tamamlamıştı. Aslında bu grubu Doctor Pol ve Just Run yazarak kapatıp rahat izleyebiliriz fakat ben bayadır takibimde olan bu safkanın ideal mesafesinde koştuğunu görünce yanına at yazmama kararı aldım. Önde istediği temponun üstüne çıkılmadığı sürece sonlara diğer rakiplerinden daha avantajlı girip direnmesini ve yarıştanda birinci ayrılmasını bekliyorum. BANKOMDUR.

ZELENİKA: Son bir kaç yarışını özellikle takip ediyorum ve uygun grubu bulduğunu da rahatça söyleyebilirim. Grup içinde starttan güzelce çıktığında herhangi bir sorun yaşamadan kazanmasını bekliyorum fakat aleyhine olan durumların en başında start yemesi geliyor ve bu haliyle kısrağın aksiyonlarını tam olarak yarışa yansıtamamasına neden oluyor. Akabininde ise; Rakiplerinin AĞIR Kilosunun olması lehine olan büyük bir avantaj ki bunu lehine çeviremezse bu grupta , diğer yarış kariyeri açısından kendisi için sıkıntılı günler olacağını düşünüyorum. Çok Çok uygun bir grupta start alacak.Son Handikap-14 Yarışında virajı epey sonlarda dönmüş ve son 200-300 metredeki sprinti ile dikkatimi çekmişti. ZELENİKA Benim küçük kupon yapacak Dostlarım İçin ALTERNATİF TEK adayımdır. Son ve ilk birinciliğini tam 2 yıl önce aldığını da belirtmek istiyorum ZELENİKA’ nın.Sahibe ilk defa uzun mesafeye 63 KG ağır sikleti ile yarış görecek  kendisi için dezavantaj oluşturabilecektir. Keza OCEAN EYE da Ağır Kilo ile yarış tecrübesine sahip bir isim değil. Tabii bunlar gelemeyecek anlamına gelmiyor arkadaşlar. SHIBUMI 1800 üstü sınıf bir grupla yarış gördüğünü düşünmüyorum. Genel itibariyle Orta mesafelerde yarış gören bir at.  JAMAICA GIRL ü ise önde tempo verecek 2-3 atın daha olmasından ötürü tercih etmiyorum Arkadaşlar. ZELENİKA ‘ya en yakın gördüğüm HÜRKÜŞ İle bu ayağı kapayıp geçeceğim.

THE MENTALİST : Önde sert tempo ile kaçmayı seven Solo Türk- Ezgili ve bunlara ilave olarak  Wave Runner da eklenince tadından yenmeyecek bir yarış temposu ile karşı karşıya olacağımız apaçık ortada. Arkalarına sinecek olan Toro Toro’da bu Bu tempoya ayak uydurmaya kalktığı anda THE MENTALİST için sadece yarışı 5-6 takip edip virajdan sonra ataklarına başlaması ve birinciliği rakiplerinden koparması muhtemel olması yüksektir. Bu kadar yüksek düzeyde tempo veren atların olmasında en iyi şekilde yararlanacağını düşündüğüm safkan benim ilk sıradan şans verdiğim isim olacaktır. 

BİMEN-CENGO: Ankara da koştuğu son koşusu bu grup için yeterli. Çok etkili rakipleri yanında iyi bir beşincilik ile yarışı bitirmişti. İstikrarsız olması kafamı kurcalayan soruların en başında geliyor. O yüzden ne kadar şanslı olduğunu düşünsem de yanına at yazmadan oyun yapamayacağım.  Adana Kum pistte 23 yarışta  2 birincilik -5 ikincilik -2 üçüncülük -2 dördüncülük elde etme başarısı gösterdi. 
1900 – 2100 metre mesafe aralığında ise koşmuş olduğu 11 yarışın 6 sında tabelada yer alırken sadece bir kez birinci oldu ve 3 kezde ikinci olma başarısını gösterdi. 4 ay önce koşmuş olduğu son ADANA Koşusunda H-17 de süper ikincilik elde etmişti. Bunun yanı sıra Sürprizde koşacak olan CENGO bir diğer şanslı gördüğüm isimdir. Önde tempo verip sonuca gitmeyi seven bir stille koşan safkan bugün kilo avantajını kullanıp alacağı avansı değerlendirirse rakiplerine zor anlar yaşatabilir. OLgunabi-Aşemez gibi geçen senenin formda atlarının yanında koştuğu uzun mesafe yarışta iyi bir sonuç çıkartmasını bilmişti. 





ŞABLONUM:

1.AYAK: 7.8.4.11.2 ///// 5.1 //
2.AYAK: 2.11.5 //// 3.6.4 
3.AYAK: 10.ZELENİKA ///// 2
4.AYAK: 1.CARACAS 

5.AYAK: 2.3 ////// 1.8.6.5
6.AYAK: 2.3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu