Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

30 Aralık Beygir.com KOCAELİ Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda BATMANASLANI (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.ÇERMİ KHAN (4) ciddi rakibi olacaktır.URLA DESTANI (2) ve SAYGON (8) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla THORIN (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.WINDFLOWER (7-9) en yakın takipçisi olacaktır.CHAMPS ELYSEES (4) ve LADY SYLVANAS (6) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: Formda olan AD HOC (4) koşudaki favori isimdir.İLKERBEYLİ (9) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BALYECİ SALİH (3) ve YAYLALI (5) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki GÖRÜNTÜ (7-12) koşudaki ilk şanslı isimdir.NEVVARE (5) en yakın 
takipçisi olacaktır.GÜLDİKEN (10) ve AHUBALASI (11) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: Artan formuyla ÇALIK (4) ve SİVASLI MUSA (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BORBORE (6) en yakın takipçileri olacaktır.TORNACI (7) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

6.Koşu: İyi durumdaki COUNTRY EKSPRESS (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.HENDEK PRENSESİ (7) ciddi rakibi olacaktır.YAKUP (3) ve BLACK ADLER (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

7.Koşu: İyi formuyla TEREX (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KARA ŞİMŞEK (9) ciddi rakibi olacaktır.DOLCE VITA (7) ve RAINY MAN (2) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Formda olan AMAZING LOVE (4) koşudaki favori isimdir.LADY FALCON (5) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.BALLINUR (3) ve DECOLTE (1) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu