Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

5 Aralık Beygir.com BURSA Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan ERŞEN (7) ve aynı pistteki son startıyla dikkat çeken WINALOT (5) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. Hafif kilo avantajıyla AREA WARRIOR (6) ve son yarışını ölçü almadığımız KARABİA (8) ciddi rakipleridir.

2.Koşu: Kum pistteki son koşularında rahat birincilikler elde etmiş olan EL MIRADOR (8) uyumlu binicisiyle ilk şansa sahiptir. Son yarışlarını ölçü almadığımız DİDİ KOÇİ (7) ciddi rakibi olup SADIK AĞA (4) ihmal edilmemelidir. BULLET PROOF (5) sonraki ihtimaldir.

At Yarışlarında TEK Adres ~ GanyanTime.com 

3.Koşu: Artan form durumunu son startına da yansıtmış olan ALANGU (10) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Kazandığı yarışlar sonrası formunu sürdüren PEXUSS (4) ciddi rakibi olup son koşusunu ölçü almadığımız İÇİL (2) ihmal edilmemelidir. GÖRÜNTÜ (7) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: İyi bir form yakalamış olan SERKAN BEY (5), son startını ölçü almadığımız AUTUMN PEARL (3) ve aynı pistteki son yarışlarıyla dikkat çeken MELIORA (7) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. Artan form durumuyla ASİL MAHMUT (2) ciddi rakipleridir.

5.Koşu: İyi form durumunu son yarışlarına da yansıtmış olan KIRDENİZ (3) kazanmaya en yakın isimdir. Kum pist performansıyla dikkat çeken EMBİR HAN (6) ciddi rakibi olup tecrübeli jokeyleriyle ŞAHİN TEPESİ (7) ve SİBİRYALI (1) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Aynı pistteki ilk startında başarılı bir üçüncülük elde etmiş olan KOBATER (6) ilk şanslı isimdir. İyi form durumunu ilk koşusuna da yansıtmış olan PRENSES RORO (9) ciddi rakibi olup NADIA DANCER (8) ve DİLZAR (5) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Aynı pistteki son startını kazanmış olan hafif kilolu EGEBEYİ (9), kum pistteki son yarışlarında rahat birincilikler elde etmiş olan BABAMENDUH (6) ve RUAT (5) ilk şanslı isimlerdir. Eküri avantajıyla ESANADOLU (7-2-4) ciddi rakipleridir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu