Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

7 Ocak Beygir.com ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Gecenin ilk koşusunda SCAMP (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.AKÇİLDEDE (2) en yakın takipçisi olacaktır.DESVİ DANYA (3) ve BARBEL (4) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İlk kez koşacak olan safkanlardan UNDAUNTED (6) koşudaki ilk şanslı isimdir.UDOH (5-8) ciddi rakibi olacaktır.MISTER RAIN (2) ve GREMLIN (9) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: Artan formuyla ÜNLÜOĞLU (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.LASER BOY (2) ciddi rakibi olacaktır.THE MENTALIST (1) ve HUMBARA (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki BÜNYAN (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.ALBURAK KIZI (2) en yakın takipçisi olacaktır.DİLBER GÜLÜ (5) ve ZÜLUMKAR (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.Koşu: İyi formuyla HOT CHOCOLATE (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.DUQUAN (2) ciddi rakibi olacaktır.OĞLUM BERAT (5) ve ATES KUSU (1) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İlk kez koşacak olan safkanlardan NIGHTS WATCH (9) koşudaki ilk şanslı isimdir.HOY HOOY (4) en yakın takipçisi olacaktır.ESER BEY (2) ve HARLEY QUINN (8) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki BABA AHMET (2) ve BOZTEPEBEYİ (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.BERKALP (1) en yakın takipçileri olacaktır.BABAKAFKAS (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu