Şanlıurfa TahminleriTahminler

9 Şubat Ozibey ŞANLIURFA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

Selamlar, 

Zorlu ve bir hayli keyifli geçmesini beklediğim şanlıurfa yarışlarında analizlerim sonucu ortaya çıkan kurgum aşağı alanda yer almaktadır, Şansımızın yanımızda olmasını diliyorum.

1.AYAK: Denk safkanlardan oluşan yarışta diyer yarışlarına nazarhan daha uygun grupta bulunan (5)DORUGUZEL ilk tercihim olacaktır. İlk defa çıkacaği mesafede iyi kosmasını beklediğim (12)FRENKBAĞI, Sevdiği pist ve mesafede ekürüsü kadar formda olan (6/7)ELFİN, İdman pisti görüntüsü ile beyenimi toplayan (11)YEDİGOBAK, Çalışmalarında isteneni veren (4)DENİZCİKIZI, ve son yarışı ile dikkat çeken (3)BENAZİR KIZ zorlu mücadele için yeterli olacaktır. 

2.AYAK: Sürpriz beklenilen zorlu mücadelede uygunlaşan kilosu, azalan sikleti, Sevdiği mesafede (13)NAZLI PRENSES 2.22.82 lik derecesi ve kantarmasını tanıyan Jokeyi ile kazanmaya en yakın gördüğüm isimdir. İdman pisti görüntüsü ile  (1)ÇÖLAVI, 2.17.89 luk derecesi ile formunu bulma yolunda ilerleyen (4)KATI KAZAN, Son startı ile hedeflendiğini gösteren (11)LİDER DOĞAN, Vasat yarışlarının ardından özenle hazırlanan kapalı kutu (8)TUMBUL SAVAŞ, Bomboş kilosu ile piste çıkan (10)COLBIR, bu tür mesafelerde ters sonuclar çıkartan (12)UMUT EFE, Startta oyalanma durumu olmadığı taktirde iyi neticeler alabileceğini düşündüğüm (7)AKTEMUR zorlu mücadelede önerilerim olacaktır. 

3.AYAK: Üst üste kazandığı önemli yarışlarının ardından mesafede formunu koruyan (1)BLACKS WINNER tekrar isteneni verebilir. 1.59.66 lik derecesi ve ekürülerinin de yardımı olacağını düşündüğüm (5/7/8)KING UGLY, son startında 1900m de gösterdiği performansı ile beyenimi toplayan (3)EBÛ EMİR azalan sikleti ile yazilabilecek isimlerdir. 

4.AYAK: Geçen sene bu önemli mücadeleyi kazanma başarısı gösteren (4)GUVENBAKAN bu gunki rakiplerinden PEKKURT, CAMUZAĞA gibi kalite safkanlara uzak çekerek kazanan safkanı bana göre daha iyi tanıyan Jokeyi ile hine kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum, riskli olsa da günün teki olarak öneriyorum.



5.AYAK: (1)SMILING BABY, (3)BIXI, (5)INTO STAR arasında geçmesini beklediğim yarışta en az hata yapan kazanacaktır.

6.AYAK: Zorlu ve Süprize aday bu mücadelede (9)OCEAN RAİN, (18)SELİMBEY, (11)MARUF BEY Safkanlarını ön planda tutuğum zorlu yarışta sıralamaya bırakmak istiyorum.

Şanlıurfa Altılı Şablonum 

5-12-6-11-4-3
13-1-4-11-8-10-12-7
1-5-3
4
1-3-5
9-18-11-2-13-8-12

Şablon tutarı: 120.90 TL’dir.

Herkese bol şanslar dilerim. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu