Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

12 Mart Beygir.com ADANA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1.Koşu: Etkili koşuları ile MISS HELİN (1) ve son koşusunu beğendiğimiz AKANDASU (3) birinciliğin güçlü adayları olup; ASTRONOMİK (8) ve SAINT LUCIA (3) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Son koşusunu kazanan OĞLUMEJDER (2) favorimizdir. İdeal mesafesinde GEZGİNCİ (3) favorinin ciddi rakibi olup; KISMET KIZ (1) ve ANTEPLİ ARİF (4) hata affetmeyecek isimlerdir.

3.Koşu: Son beş koşusunu kazanan YILMABAŞAR (5) üstün performansı ile günün güvenilir safkanlarından olup; FİRİKYA (3) BİLDENHAN (2) ve AŞEMEZ (1) hata kollayacak safkanlardır.

4.Koşu: Etkili koşuları ile SİNCAP GÜL (3) ve sevdiği mesafede TATVAN KIZILCA (4) birinciliğin güçlü adayları olup; SHIBUMI (2) ve EZGİLİ (1) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Maiden koşuda etkili formları ile MOUNTAIN EAGLE (5) ve BY ZAZA (2) birinciliğin güçlü adayları olup; TRUSTABLE (7) ve MUSLERAM (7) sonraki ihtimallerdir.



6.Koşu: Sonn iki koşusunu kazanan KIRIM BEYİ (1) üstün performansı ile günün güvenilir safkanlarından olup; BAŞPEHLİVAN (3), TURABİ(8) ve AKARÇAY (2) hata kollayacak safkanlardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu