İzmir TahminleriTahminler

16 Mart Beygir.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda SULTANPELİN (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KURALSIZ (6) ciddi rakibi olacaktır.İLKSEN (3) ve HALİME HANIM (4) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki KRONOS (1) ve SON HATIRAN (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.GAYEMSU (10) en yakın takipçileri olacaktır.HAFİZE SULTAN (11) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.Koşu: İyi formuyla GÖKBAKIR (6) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.AYNATINAZ (1) en yakın takipçisi olacaktır.ZORLUAT (9) ve BORAHANBEY (2) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi durumdaki PEPITO (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.PREDESTINATION (2) en yakın takipçisi olacaktır.USLUHAN (3) ve TATARINOĞLU (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.



5.Koşu: Formda olan KARAÇİVİ (1) koşudaki favori isimdir.SAYGON (3) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.SULTANBATUR (4) ve OĞLUM EMİR (2) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: İyi formuyla YEŞİLMİŞİK (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.GOLDEN OK (7) ciddi rakibi olacaktır.CASSOWARY (10) ve PATIENT (3) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu