İzmir TahminleriTahminler

5 Mart Beygir.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Aynı pist koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken BAD GIRL (3) ilk şanslı isimdir. İyi bir form yakalamış olan FLASH IS BACK (1) ciddi rakibi olup ENOPİ (5) ihmal edilmemelidir. JAMAIS SEULE (6) sonraki ihtimaldir.

2.Koşu: Aynı pistteki son startını çok rahat kazanmış olan CORITIBA (4), tabela dışı kaldığı son koşusunu ölçü almadığımız TAHİRİ (1), iyi bir form yakalamış olan SAINT HILARION (2) ve CİMİNLİ (3) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

3.Koşu: Etkili jokeyiyle son startını çok rahat kazanmış olan ERTEMİZ (3) ilk şanslı isimdir. İyi form durumuyla SULTANBATUR (2) ciddi rakibi olup PİLEVNELİ (1) ihmal edilmemelidir. Hafif kilolu UMARAĞA (4) sonraki ihtimaldir.

4.Koşu: Aynı pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan AĞAPERSEN (1) ve ALPTUĞHAN (2) iyi form durumlarıyla birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. BARSKAN (3) ciddi rakipleri olup SAYGON (4) sonraki ihtimaldir.



5.Koşu: Kazandığı koşular sonrası formunu sürdüren GÜMBÜRGÜMBÜR (1) uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Başarılı yarışlarıyla dikkat çeken ŞAHPAZLI (4) ciddi rakibi olup FENERLİCAN (2) ve GARANTİ (3) sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Son startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan PATIENT (3), iyi bir form yakalamış olan YEŞİLMİŞİK (4), ekürili PRINCESS ADA (1-15) ve son koşusuyla dikkat çeken GOLDEN OK (10) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu