İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

8 Nisan Nesine.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

3. Koşu: Yarış yaşamına bu koşu ile başlayacak olmasına rağmen uzun süreden beridir eksiksiz bir hazırlık döneminden geçen ve idmanlarında sergilediği derecelerle dikkat uyandıran Steel Wire, bu havasını performansına yansıtması halinde rakip tanımayacaktır. Yine ilk sınavına çıkacak olan ve çok ciddi bir kan hattına sahip Lexington Fire, klas jokeyinin tercihiyle kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Koştukça gerçek gücünü performansına yansıtmaya başlayan Exranger, güzel hazırlıklarıyla göz ardı edilmemeli. Sky Hero ve Mahrem gibi pist ayırt etmeksizin başarılı koşabilen safkanların anne kardeşi olan Storm Sea Swell, sürpriz arayanların ilk tercihi olmalıdır. Gördüğü koşuları ardından artık istenilen seviyeye ulaştığını başarılı son yarışıyla ispatlayan Irish Country, önde kuracağı temposuyla bir beyaz bayrak ayna yarışı çıkarabilecek yetenekte. 

SIRALAMAM: 9-6-3-10-11

4. Koşu: Bu tip mesafelerde iştirak ettiği son koşularında sürekli adından bahsettirerek üstün bir performans ortaya koyan Paix, 5/3 yaptığı uyum içerisindeki binicisiyle favori olmayı hak ediyor. Stilli rakiplere rağmen tamamladığı hazırlıklarında beğeni toplayan Behramkale, önde istediği avansı olması halinde sonlara kadar kıran kırana çarpışacaktır. Ufak tefek sorunları giderilen ve yarışın tempolu gidecek olması lehine Ryan Arel, sonlarda yapacağı güçlü ataklarıyla koşunun tatlı sürprizini gerçekleştirebilir. Olumlu tedavisi ardından bu günkü jokeyi idaresinde oldukça güzel bir hazırlıktan geçtiği gözlerden kaçmayan The World Is Yours, dinçlikle üst sıralardaki yerini zorlayacaktır. 

SIRALAMAM: 1-2-4-9

5. Koşu: Startla birlikte ön tarafta iyi bir tempo kurduğu son 1200 metrelik sentetik pist yarışında, son viraj dönülür dönülmez temposunu artıran ve fotoya kadar hiçbir rakibine şans tanımadan 1.11.63’lük derecesiyle kolay bir zaferle ayrılan Büyük Beyaz, sertleşen rakiplere rağmen bomboş kilosuyla yine çok şanslı durumda. Bir türlü gerçek gücünü performansına yansıtamayan Lira Lira, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde şeytanın bacağını kırabilir. Problemleri giderilen ve hız verdiği çalışmaları gayet ışıltılı Midnight Magic, bilinen kalitesiyle adından bahsettirecektir. Yarış kazanarak moral bulan ve yarışın süratli gidecek olması lehine Duke Of Kent, ekürisinin de yardımı ile bir kez daha fotoya uzanabilir. Takı değişikliğine giden ve dengi rakipler arasında start alacak olan Yağızınoğlu, mesafesinde koşuya ağırlığını koyabilir. 

SIRALAMAM: 10-8-6-1-4

6. Koşu: Koşunun tüm yükünü çektiği son A-3 1500 metrelik sentetik pist yarışında, son metrelere kadar gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek 1.41.09’luk derecesiyle Uluer ile Azmi Reis ikilisinin hemen gerisinde başarılı bir 3.lük çıkaran Tanatar, tekrar döndüğü Bursa pistinde tamamladığı hazırlıklarında da beğeni topluyor. Yarış yaşamı boyunca bu pist ve mesafede 7 kez start alan ve 5’ni kazanırken diğerlerinde kendisine 2.liklerde şans bulan safkanın başarılarına bir yenisini ekleyeceğine inandığımdan dolayı günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 2 // 1-7-4

7. Koşu: Oldukça başarılı bir sezon geçiren ve bu durumunu muntazam idmanlarıyla muhafaza eden Şahinter, lehine pist ve mesafede koşunun da favorisi olmayı hak ediyor. Mesafe ayırt etmeksizin katıldığı son koşularında gücü oranında başarılı koşabilen Budakhan’ın formunda önemli derecede gelişmeler bulunmakta. Bu sınavı dahil yakın takibe alınmalıdır. Koşunun her metresinde rakiplerine hakim olduğu son 2000 metre mesafeli sentetik pist yarışını 2.15.94 gibi dikkat çekici bir dereceyle üst üste kazanmayı bilen Oğlum Baran, ciddi rakipleriyle arasındaki önemli kilo farkını da en iyi şekilde lehine çevirecektir. Kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Yarış içerisinde idaresi bir hayli zor Kafadan ile zaman zaman ters koşabilen Tibet sonraki ihtimallerdir. 

SIRALAMAM: 2-4-9 // 5-6

8. Koşu: Çok uzun süreden beridir idmanda olan ve ekibinin gözde isimlerinden biri Sailing Knight, ilerisi için büyük umutlar vaad etmekte. Yeterli kondisyonu ve elverişli rakipler arasında başta şans vermekteyim. Hayatının ilk startını kesinlikle gücüne ölçü almadığım Casamento, gayet güzel çalışmalarıyla kendisini affettirebilir. Beklentilerin çok altındaki son yarışı ardından bir süre dinlendirilen Sineps, tecrübesini konuşturarak gruba üstünlük sağlayabilir. İzmir’den iyi gelen ve orijin olarak sentetik piste yatkın Ağaçelik, rakiplerinin eksiklerinden istifade edecektir. Aşama içerisindeki Bella Amiga ise sürprizimdir. 

SIRALAMAM: 8-2-9-1 // 11

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu