İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

16 Haziran Barış Düşmez İSTANBUL Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

3. Koşu: Bugünkü binicisi idaresinde kazandığı son koşu ile moral bulan ve formunu koruyan 2 numaralı ALLSHANTI’nin, dişine göre rakipler yanında yine birinciliğe yakın görüyorum.

4. Koşu: Ekonomik kuponlara; 1 numaralı ALİNAZİK, 4 numaralı TİLKİ ve 7 numaralı KÜÇÜK DEMİRKIRIM ayrımsız yazılmalı. Yaklaşık 8 aylık aranın ardından sentetik pistte 1 yarış görüp nefes açan 2 numaralı DALİCİM, etkili olduğu çimde dikkate alınmalı.

5. Koşu: Denk isimlerin birincilik mücadelesine sahne olacak günün 5. Koşusuna bütçenizin elverdiği ölçüde çok at yazmanızı tavsiye ediyorum. Şablonumda paylaştığım rakamsal sıralamayı dikkate alabilirsiniz.

6. Koşu: Uzun bir aranın ardından yarış koşacak olsa da 3 aydır düzenli olarak yaklaşık 12 galop yaparak bu koşuya hazırlanan ve son işinde 1000’i 1.00.7, 400’ü ise 23.4’lük işiyle tam not alan 5 numaralı MY DEAR SON’un, dinlikçe beyaz bayrak ayna yapmasını bekliyorum.

7. Koşu: Sert rakipler arasından gelen; 5 numaralı LUXEMBURG ile 2 numaralı ODDJOB öncelikle kuponlara işaretlenecek isimler olmalı. Sentetik pistte 3 kez koşup 2’sini kazanan ve tabeladan düşmeyen 3 numaralı QAVIY unutulmamalı. Kazandığı koşunun ardından daha iyi duruma gelen 6 numaralı SAILING KNIGHT ile 1 numaralı NAMTAR dikkate alınmalı. Geniş şablonlar bu ayağı kapatabilir.

8. Koşu: Dişine göre rakipler arasında 2 numaralı ASLAN KOÇUM favori olmayı hak ediyor. 4 numaralı BORANTAY, 9 numaralı TROMOS, 13 numaralı TREE OF WISDOM, 17 numaralı TENNUR, 6 numaralı REKOR ile 12 numaralı GENEROUS ALLY favorinin eksik koşması halinde devreye girecek isimlerdir. 

Kaynak: nesine.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu