İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

23 Haziran Beygir.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Şartlı 1 koşuda tecrübeli jokeyleri ile ELVİNA (4) ve NOISY (7) birinciliğin ortak adayları olup; COSMIC DANCER (3) ve HAUTE COUTURE (5) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Son koşusunda beğenilen VELİ CAN KIZI (4) favorimizdir. İyi durumu ile CANKURTBEY (2) favorinin ciddi rakibi olup; ŞAHİN TEPESİ (3) ve İLGİLGE (1) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

3.Koşu: Sevdiği mesafede BİRKASIM (2),toparlanan BİRKASIM (4),etkili yarışları ile SEYYAHKIZI (3) ve bu mesafede başarılı sonuçlar almış olan BEYAZ KULE (1) sırası ile şans verilmesi gereken safkanlardır.

4.Koşu: Günün en önemli koşusu olan Haliç koşusunda H.Karataş ile dört biriniciliği olup; son yarışında bu rakiplerin çoğunu geçen TOUCH THE WOLF (9) favorimizdir. eski günlerini arasada iki koşu görüp etkili sprinti ile YILDIRIMBEY (10), son yarışında favoriye fotoda kaybeden PERFECT WARRIOR (8) ve bu mesafede çok iyi yarışlar çıkaran IMPULSIVE (4) favorinin hatasını kollayacak isimlerdir.

5.Koşu: Etkili jokeyi ve ilerleyen formu ile VICTORY IS OURS (7) favori olsada; bu mesafede bu rakiplerinin çoğunu geçen kalite safkan OĞLUM BERAT (5) birinciliği isteyen bir diğer safkan olup; ABBAS YOLCU (3) ve BAYBAŞKAN (1) hata arayacak safkanlardır.

6.Koşu: Son dört koşusunda üç birincilik alırken bu rakiplerin çoğunu geçen COPPERFIELD (6) favorimizdir. Son koşusunda favori safkanın dört boy arkasında kalan GREY CLOUD (8) bu sefer usta jokeyi ie şans arayacak olup; favorinin ciddi rakibidir. CHURCHILL FIRE (4) ve ANDIAMO sürpriz isimlerdir.

7.Koşu: Çalışmalarında iyi durumda olduğu gözlenen FIREY ATES (4) ve iyi orjini ile CEYLİNİM (3) birinciliğin güçlü adayları olup; SERABIM (7) ve ŞEKER HANIM (9) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Son dört koşusunu kazanan YAĞMURUN FISILTISI (9) üstün performansı ile günün güvenilir safkanlarından olup; MACADAMIA (1), CEP DURAK (3) ve SENOŞ (8) hata kollayacak safkanlardır.

9.Koşu: Son koşusunu kazanan ALEMİN KRALI (1) uyum sağladığı binicisi ile favorimizdir. Formunu geliştiren OSMAN DEDE (5) favorinin ciddi rakibi olup; KARACABEYASLANI (7) ve ERAYHAN (9) ihmale gelmeyecek isimlerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu