İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriTahminler

23 Haziran Gökhan Deveci İSTANBUL 1. Altılı Tahmini ve Koşu Yorumları

VICTORY IS OURS koptu geliyor… 

1.Ayak: Şartlı 1 İngilizlere ait bu koşuda ilk defa koşacak safkanların ne yapacağı belli olmaz. Bu tür yarışların favorisi olmadığı ve rahat yarış izlemek için HEPSİ diyorum. 

2.Ayak: Şartlı-4 Arap yamaklarına ait bu koşuda sürpriz bekliyorum. Buradaki rakiplerinden daha formada olan ve 21.06.2017 tarihinde gerçekleştirdiği 400 metre galobunda 26.9 Rahat yapan 3- ŞAHİN TEPESİ öncelikli tercihim. Kısa mesafeden ziyade orta mesafeli yarışlarını başarılı bulduğum 2- CANKURTBEY en ciddi rakibi olur.Birincilik özlemini sonlandıracak olan sonlarda ki güçlü atakları ile 4- VELİ CAN KIZI, son kum yarışı ölçü olmayan 6-BİÇER, sürprizde 9- NİLDA, 10- MENGÜBERT, bombam ise 5- BABA ATLI özellikle bu safkana dikkat etmenizi istiyorum. Dinç gireceği bu yarışta sevdiği çim piste altılılara takla attırabilir. 

3.Ayak: Sevdiği pist ve mesafede 2- BİRKASIM favorim. 1- BEYAZKULE ve 4- ALDERAMİN en ciddi rakibi olur. Bu üç safkanın mücadelesi koşunun birincisini belirler. 

4.Ayak: Seyir Açısından bizleri zevkli bir mücadele bekliyor. Sonlardaki güçlü atakları ile 9- TOUCH THE WOLF ve 8- PERFECT WARRIOR öncelikli safkanlarım. Hata yapmaları halinde S.KAYA idaresinde 4- İMPULSİVE devreye girer. 

5.Ayak: Bu sefer 7- VICTORY IS OURS gönül rahatlığı ile günün bankosu olarak öneriyorum. 

6.Ayak: Günün diğer önemli koşusu olan Orhan Doğa Özsoy koşusunda kendisini tanıyan jokeyi ve daha önce geçtiği bu rakiplerini tekrar geride bırakmasını beklediğim 6- COPPERFIELD öncelikli önereceğim safkan. Rakipleri son ikinciliği tatminkar olan 8-GREY CLOUD, son yarışını ölçü almadığım 4-CHURCHILL FIRE, uzun aradan sonra üç yarış gören 2-ANDIAMO ve 5-CİHAN PEHLİVANI bu ayak için yeterlidir. 

İstanbul 1. Altılım 

1.Ayak: HEPSİ
2.Ayak: 3,2,4,6,9,10,5
3.Ayak: 2,1,4
4.Ayak: 9,8,4
5.Ayak: 7
6.Ayak: 6,8,4,2,6

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu