Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

11 Temmuz Nesine.com ANKARA Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Bu günkü binicisi idaresinde oldukça güzel bir hazırlıktan geçtiği gözlerden kaçmayan Ortadoğu, yeterli kondisyonuyla favorimdir. Dereceli galoplarıyla yeşil ışık yakan Şafak Kuşu, iç start çekme avantajıyla bir solukta bitirmeye çalışacak. Güçlü bir kan hatına sahip Mahaybar ile ekükiri destekli Buruk Sultan ihmale gelmezler.

SIRALAMAM: 5-6-4-8

2. Koşu: Kaba kum performansı oldukça etkileyici ve İstanbul’da tamamladığı hazırlıklarını çok beğendiğim Sultanbatur, ağır sıkletine rağmen grubun uygunluğuyla bir adım öne çıkmakta. Tabela diplerindeki yarışları olumlu Batınhan ile bu tip mesafelerde çok daha başarılı koşabilen Küçük Demirkırım ihmale gelmezler. Açıklarını hızla kapatan Oğlumejder, bu sınavı dahil yakın takibe alınmalı. Gücü oranında başarılı koşan Kılçık ve aşama içerisindeki Kralındamı sonraki ihtimaller.

SIRALAMAM: 1-4-3-2-6-5

3. Koşu: İstanbul’daki başarılı son yarışları ile istim üzerine getirildiğini kanıtlayan Blue Lion, önde kuracağı sert temposuyla bir beyaz bayrak ayna yarışı çıkarabilir. Son haftalarda güzel bir çıkış yakalayan Tearra Bay, öndeki kapışmalardan en iyi şekilde istifade edebilir. Tempolu yarışları seven My Sweety Boy, kuponların olmazsa olmazlarından biri. Yükselişini sürdüren Balka, uygun kilosuyla göz ardı edilmemelidir.

SIRALAMAM: 3-1-2-4

4. Koşu: Her yarışı bir öncekinden başarılı Puzzle, koştukça üzerine koymaya başlayan Star Of Steel, bu kez DİLBAĞI takılan Emircanbeyi ile formunu sürekli geliştiren Karya ayrımsız kuponlarda bulundurulması gereken taylar.

SIRALAMAM: 5-3-1-4

5. Koşu: Anne kardeşleri olan Bilbilan ve Alaram ikilisinin katıldıkları ilk koşularını kazandıklarını özellikle belirtmek istediğim Umutlu, yeterli görünen çalışmalarıyla kardeşlerinin izinden gidebilir. Büyük bir titizlikle hazırlanan Kubathan, idmanlarında sergilediği dereceleri ışıltılı Gökcükşimşeği, ekibinin büyük beklentiler içerisindeki Serdümen ile ayağına çok çabuk olduğu söylenen Şimşek Kralı kollanılması gereken diğer taylar.

SIRALAMAM: 6-3-2-4-5

6. Koşu: Olumlu tedavisi ardından katıldığı 1300 ve 2200 metrelik iki kum koşusunda da gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek adından bahsettirmeyi başaran Badarbunga, gelişen kondisyonu ve çok daha hazırlıklı gireceği sınavında oldukça ön plana çıkmakta. Kendisini tercihleyen klas jokeyi idaresinde safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 4 // 8-2

7. Koşu: 58 kiloyla İstanbul’da çok ciddi rakipler arasında katıldığı son yarışını tabela dibinde tamamlayarak ne denli iyi bir duruma sahip bulunduğunu bir kez daha gözler önüne seren Ayza, muhafaza ettiği güzel durumu ve bomboş sıkletiyle favori olmayı hak ediyor. Çok erken yürüdüğü son 1600 metrelik çim koşusunda, fotoya yakın içinden diri gelen Dedemşah’a az farkla boyun eğen Speedy Gunner, aynı hataya düşmediği taktirde söz sahibi olacaktır. İkili arasında en az hata yapan koşunun galibini tayin edecektir.

SIRALAMAM: 4-2

8. Koşu: Uzun süreden beridir muntazam idmanda olun ve ortaya koyduğu derecelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Diliran, bu havasını performansına yansıtması halinde rakip tanımayacaktır. Aksi taktirde; Bolkar Ağa, Yoldaşhan, Aloysha ve İstasyon devreye girebilirler.

SIRALAMAM: 2-1-6-7-3

9. Koşu: Yarış kazanarak moral bulan Hot Chocolate ile en az kendisi kadar iyi bir hazırlıktan geçen ekürisiyle birlikte mücadele veren Gloin arasındaki mücadeleye, sonlardaki güçlü ataklarıyla More Than A Game’de müdahil olabilir.

SIRALAMAM: 2-6-4

10. Koşu: Yakın aralarla tabela diplerinde bitirdiği son koşularıyla istim üzerine getirildiğini kanıtlayan Sefire Sultan başta olmak üzere; Lilyantus, Barbayanni, Beynam, Sesil Sultan, Harzemşah ile Carpe Koi sizlere önerebileceğim en şanslı safkanlar.

SIRALAMAM: 10-3-1-2-6-5-11

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu