İzmir TahminleriTahminler

16 Temmuz Beygir.com İZMİR Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: İlk kez piste çıkacak taylardan VARLIKLI (8) ve GÜLŞEKER (4) öne çıkan safkanlar olsada; BANKIZ (1-6) ve CANGÜLCAN (2) ihmal edilmemelidir.

2.Koşu: Son koşularını kazanan ANZAS (2-6) ve KAYA LOGOSU (1) birinciliğin güçlü adayları olup; HARUNHAN (3) ve MAGIC TAYLOR (4) ihmale gelmeyecek isimlerdir.

3.Koşu: Şartlı 1 koşuda yeterli hazırlıkları ile VİKONYA (8) ve HİTİTLİ (4) birinciliğin güçlü adayları olup; CAN (2) ve BATUMAY (1) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Son koşusunda beğenilen ZABALAM (4) favorimizdir. İyi durumu ile OĞLUM EMİR (1) favorinin ciddi rakibi olup; GÖRKEMBEY (2) ve TAŞIYAN (12) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

5.Koşu: Son koşularını kazanan GARAVAS (2) ve OĞLUM CEM (1) birinciliğin güçlü adayları olup; TATARINOĞLU (4) ve BİNGÖLLÜM (5) ihmale gelmeyecek isimlerdir.

6.Koşu: Üstün performansı ile VELİAHT BETÜL (1) günün güvenilir safkanlarından olup; BADEGÜL (2), ERENDIRA (3), ve TORUNUM MİRA (5) hata arayacak safkanlardır.

7.Koşu: Son iki koşusunu kazanan ENRICOM (1) üstün performansı ile günün güvenilir safkanlarından olup; FAIR MONT (4), ZENCİRBEY (3) ve HANSHI (5) hata kollayacak safkanlardır.

8.Koşu: Son koşusunda beğenilen ZİLLİ (1) favorimizdir. İyi durumu ile OĞLUM KAYRA (2) favorinin ciddi rakibi olup; SOĞUK ÇERMİK (3) ve KURALSIZ (4) ihmal edilmemesi gereken safkanlardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu