Ankara TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

27 Temmuz Beygir.com ANKARA Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda GÜLARİFE (7) koşudaki ilk şanslı isimdir.EMİRGAN (6) en yakın takipçisi olacaktır.OĞLUMEJDER (5) ve KAFKASTUNCU (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

2.Koşu: İyi formuyla ÜMİTLİ (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.FLADOR (7) en yakın takipçisi olacaktır.GUST OF WIND (2-4) ve İPEK HATUN (8) sonraki ihtimallerdir.

3.Koşu: İyi durumdaki COM LIDER (4) koşudaki ilk şanslı isimdir.TESLA (3) en yakın takipçisi olacaktır.MONAVENTO (7-11) ve OCEAN SERAPH (2) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

4.Koşu: Deneyimli jokeyiyle AKAĞAÇ (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ÖZAYBERK (8) en yakın takipçisi olacaktır.SUZANSUZİ (12) ve KIZIM ÖZÇELİK (11) sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: İyi durumdaki KAİNAT (6) ve ERSÖZLÜ (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.ARSEN LUPEN (3) en yakın takipçileri olacaktır.FANTASTIC LERO (8) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

6.Koşu: Artan formuyla DİŞİ KURT (3) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.VAKURKIZ (4) en yakın takipçisi olacaktır.SİGNORA (5) ve BENAZİR KIZ (1) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: Formda olan YIRTLAZ (9) koşudaki favori isimdir.KORYİĞİT (4-11) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.UMUTLU (8) ve MURTAZA (6) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: İyi formuyla PERFECT HEART (5) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.DEDE TAŞI (1) en yakın takipçisi olacaktır.HARZEMŞAH (7) ve ALLA TURCA (2) sonraki ihtimallerdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu