Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

18 Agustos Beygir.com BURSA Tjk At Yarışı Tahmini, Koşu Yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda FIBONACCI (2) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.MANZARA (4) en yakın takipçisi olacaktır.ASELSARE (1) ve LADY CROCUS (3) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: İyi durumdaki BABAMENDUH (2) koşudaki ilk şanslı isimdir.BERATBEY (8) en yakın takipçisi olacaktır.YÜREKKAAN (7) ve GÖKKURT (4) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.Koşu: İyi formuyla ANTONOV (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.KUPALIM (2) en yakın takipçisi olacaktır.BEZMİ ALEM (1) ve HURRICANE FLY (3) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: Formda olan NEHİRİNOĞLU (4) koşudaki favori isimdir.ARTİSEMRE (2) favorinin en yakın takipçisi olacaktır.KOÇERBEY (3) ve GONCANUR (6) sonraki ihtimallerdir.5.Koşu: İyi durumdaki WONDER (1) koşudaki ilk şanslı isimdir.BENNATO (2) en yakın takipçisi olacaktır.BURAKŞAH (3) ve LION MELODY (5) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.Koşu: İyi formuyla URFAGÜLÜ (7) koşuda kazanmaya en yakın isimdir.ACQUAPURA (1) en yakın takipçisi olacaktır.PRENSES NEHIR (6) ve ANALUX (2) sonraki ihtimallerdir.

7.Koşu: İyi durumdaki CÖMERT ÇOCUK (1) ve RUSDAMAT (3) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir.MAVRA (2) en yakın takipçileri olacaktır.ENDERGÜL (6) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu