Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

31 Agustos Nesine.com KOCAELİ Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

2. Koşu: 1400 ve 1500 metrelik son iki kum koşusunu da üst üste kazanmayı bilen formda Aytemiz’in mesafede de 1.11.78 gibi kusursuz bir dereceyi elinde bulundurduğu unutulmamalı. İstanbul’da tamamladığı hazırlıkları kusursuz safkanı ufak bütçeli kuponlara tek yazabilirsiniz. İyi duruma ulaşan Büyük Beyaz ile istikrarlı Antonov sert rakipleridir.

SIRALAMAM: 7-4-3 // 8-2

3. Koşu: Eksiksiz bir hazırlık döneminden geçen Datome, sürekli üzerine koyan Duke Of Istanbul, aşama içerisindeki Big Dolphin, başarılı son yarışıyla Miranur, formunu geliştiren Fork Town ile orijin olarak kuma yatkın Holding Victory ayrımsız kuponlara yazılmalı.

SIRALAMAM: 2-3-1-14-4-7

4. Koşu: Kantarmasını iyi tanıyan pilotunu bulan Hong Kong ile yarış içerisinde ciddi faullere maruz kaldığından dolayı belki de kazanabileceği sınavından 2.likle ayrıldığı son koşusu kusursuz Kılçık ikilisine eşit şans vermekteyim. Bu günkü aprantisiyle tamamladığı hazırlıkları ışıltılı Fehimhan, dinçlikle beklentilerin üzerinde koşabilir. Kaba kum yarışları bu grup için yeterli Veliahtım, inatçı karakteriyle söz sahibi olacaktır. Kocaeli pistini seven Nurlutaç, devam ettirdiği güzel durumuyla gözden uzak tutulmamalı. 

SIRALAMAM: 9-11-7-5-4

5. Koşu: Ankara’da sert rakipler arasındaki başarısız yarışı ölçü almadığım Romeo, tekrar döndüğü piste tamamladığı hazırlıklarında beğeni topluyor. 5/4 yaptığı binicisiyle sevdiği piste kazanmasını bekliyorum. 

SIRALAMAM: 3 // 9-7-1

6. Koşu: Sık koşmaktan olumsuz yönde etkilenmediği takdirde Thor, yabancısı olmadığı piste birinciliğe uzanabilir. Yeni ilgililerinde Kocaeli’ye giden ve dereceli galoplarla hazırlanan Kasmanbey’den ters bir koşu gelebilir. Kalitesi bu grupla tartışılmaz Radarcı ve yeni yeni kendini bulan Aynatınaz en küçük hatayı affetmeyecekler.

SIRALAMAM: 5-9-6-3

7. Koşu: Yakın ara katıldığı son 1500 metrelik kum koşusunda bu grup için başarılı sayılabilecek bir 3.lük çıkaran Desolator başta olmak üzere; Arizona Love, Kubi Dayı, Bosforata, Wir River Girl ile Generous Ally sizlere önerebileceğim en şanslı safkanlardır.

SIRALAMAM: 5-1-9-3-16-7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu