İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

8 Ekim Nesine.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Formunu sürekli geliştiren ve idman pistinde de beğenimi toplayan Riccona’ya başta şans vermekteyim. Gördüğü yarışı ardından çok daha iyi duruma ulaşan Smothraki ile kısa bir süre dinlendirilen Delamorte ihmale gelmezler. Son sınavında takılan KULAKLI’ğı çıkarılan ve dereceli galopları dikkat çekici Pretty Blue Eyes, kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Cankılıç ile birlikte yaptığı 600/36 – 400/24 R sprintinde yeşil ışık şakan Yaralı Ceylan, sürpriz arayanların ilk tercihi olmalı.

SIRALAMAM: 6-7-1-4-9

2. Koşu: Her geçen gün artar bir kondisyona sahip bulunan Great Master, yarış içerisindeki ciddi rakipleriyle arasındaki kilo farkını en iyi şekilde lehine çevirebilir. Ankara’dan oldukça iyi durumda gelen James Bond, hiçte yabancısı olmadığı piste başarılarına bir yenisini ekleme uğraşı verecektir. Başarılı bir sezon geçiren Drejan, güzel hazırlıklarıyla kaldığı yerden devam edebilecek seviyede. Sürekli tabela içerisinde dolaşan Goldiniadis, makinede fazla oyalanmadığı takdirde ekibinin yüzünü güldürebilir.

SIRALAMAM: 6-3-4-5

3. Koşu: Yarışı önlerde kabullendiği Ankara’daki son Kv-21 2200 metrelik çim koşusunda, viraj dönüldükten sonra temposunu artıran ve 2.31.41’lik derecesiyle kolay bir zaferle ayrılan Adilabi, muhafaza ettiği güzel durumuyla yine çok şanslı. Hücumda geç kaldığı son sınavından az farkla 2.likle ayrılan Aksakal, bu gün için aynı hataya düşmediği takdirde birinciliğe uzanabilir. Beklentilerin çok altında katıldığı Bursa’daki son yarışını göz önünde bulundurmadığım Kuzen ile Cuma günü yaptığı 800/53.8 – 400/26.8 R galobunu kolay bir şekilde tamamlayan Dalicim hatalardan en iyi şekilde yararlanacaklar.

SIRALAMAM: 4-2-3-6

4. Koşu: Gayet güzel bir mücadele örneği sergilediği başarılı son çim yarışı ardından tamamladığı hazırlıklarında tırnağının ucuna getirildiğini gözlemlediğim So Emotional, giderdiği açıklarıyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Geçtiğimiz hafta iç piste yaptığı 1000/1.02.2 – 400/25 R galobunu kolay ve kendinden emin aksiyonlarla tamamlayan Malones, gördüğü koşusu ardından çok daha iyi duruma ulaştığını da ispatlamış oldu. İkili arasında en az hata yapan taraf koşunun galibini belirleyecektir.

SIRALAMAM: 10-7

5. Koşu: Yarış içerisindeki yerini erken alamadığı son 1600 metrelik çim koşusunda, trafik sorunu yaşayarak oldukça zaman kaybeden Mob Rules’in fotoya yakın içeriye doğru kayarak yaptığı atakları ancak kendisine 3.lük getirdi. Cuma sabahı yaptığı 600 metrelik sprintinde de kusursuz bir görünüm içerisinde olan safkanı uygun kilosuyla birinciliğin en güçlü adayı olarak gözlemliyorum. Bu tip mesafelerin başarılı isimlerinden biri olan ve buradaki çoğu rakibini daha önce geride bırakan Curchill Fire, 2’de 2 yaptığı binicisi idaresinde koşuya ağırlığını koyabilecek bir diğer şanslı isimdir.

SIRALAMAM: 7-3

6. Koşu: Şimdiye kadar katıldığı iki 1200 metrelik çim koşusunu da gayet güzel derecelerle kazanarak sınıf bir tay olduğunu gözler önüne seren Cogeneration, Cumartesi günü yaptığı kısa sprintinde de oldukça sağlıklı bir görüntü ortaya koydu. Uzayan mesafeye ve tecrübeli rakiplerine rağmen farklı bir kumaş olduğuna inandığım taya ilk şansı vermekteyim. Tam bir istikrar abidesi olan Bennato ile gösterişli kazandığı yarışı ardından sürekli iyiye giden Cankılıç favorinin beklentileri verememesi halinde devreye gireceklerdir.

SIRALAMAM: 4-2-3

7. Koşu: Yarış seçilerek koşturulan ve en az kendisi kadar iyi bir hazırlıktan geçen ekürisi Willpower ile birlikte mücadele veren Tatvan İncisi, sürekli binicisiyle favori olmayı hak ediyor. Kısa aranın kendisine çok iyi geldiğini idmanlarındaki mükemmel görünümüyle ispatlayan Iskra’dan etkili bir yarış çıkarmasını bekliyorum. Yarış kazanarak moral bulan Mi Bombom, devam ettirdiği güzel durumuyla en küçük hatayı affetmez. Formu iyi Kainat ile sabah çok erken saatlerde hazırlanan Lucky Moment hatalardan yararlanacaklar.

SIRALAMAM: 8-1-6-2-3

8. Koşu: Başarılı yarışının bir tesadüf olmadığını son kez gerçekleştirdiği 600/40.8 – 400/26.8 R sprintindeki canlı görünümüyle bir kez daha kanıtlayan Oğulcanım’a çok iyi anlaştığı binicisi idaresinde başta şans vermekteyim. Hazırlıklarının büyük bir bölümünü bu günkü ahırdaşı Garzan Ateşi ile birlikte tamamlayan Karkamış, dengi rakipler arasında birinciliğin bir diğer güçlü adayıdır. Aşama içerisindeki Sökmen Bey ile uzun galobu olumlu Canyoldaş kollanılması gereken diğer taylar.

SIRALAMAM: 9-4-8-1

9. Koşu: Günü zorlu bir koşu ile kapatacağımızdan dolayı bütçenizin el verdiği kadarıyla fazla isme şans vermelisiniz. Benim sıralamam; Bakırcıbey, Alibegi, Oğlumejder, Signora, Urartu, Olgunbaba, Kalabalı ve Aslansütü şeklinde olacaktır. 

SIRALAMAM: 9-8-4-2-12-3-5-7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu