Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

21 Kasim Barış Düşmez ADANA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

Barış Düşmez tahminleri2. Koşu: İdman pistinde grubun en iyi derecelerini gerçekleştiren 1 numaralı ALBERTO favorimdir. En az kendisi kadar hazır olan ekürisinin desteğiyle 2 numaralı BIG VICTORY sert rakibi olacaktır. 10 numaralı SMOOTH unutulmamalı. 8 numaralı NOBLE BOY ile 4 numaralı DADS MINI MAN daha sonra.  

3. Koşu: 9 yarış sonra kazanarak moral bulan 7 numaralı TAMER REİS daha iyi durumda gireceği koşuda ilk şans vereceğim isimdir. Pist ayırt etmeden kazandığı son 2 yarışla formunu ortaya koyan 2 numaralı TUĞBEY, son yarışıyla tekrar toparlanan 4 numaralı BATINHAN, bu kez uygun grupta start alacak olan 3 numaralı OĞLUMEJDER ile tabela içinde bitirdiği koşuda ile dikkat çeken 10 numaralı BABAKAFKAS birincilik adaylarım.

4. Koşu: Denk isimlerin birincilik mücadelesin sahne olacak günün 4. Koşusunun kapatılması taraftarıyım.  Şablonumda paylaştığım rakamsal sıralamayı dikkate alabilirsiniz. 

5. Koşu: 5 numaralı SPEEDY GUNNER, 7 numaralı TURAP, 6 numaralı TIGLON, 4 numaralı SAKE BOMB, 3 numaralı APIKO DORA, 8 numaralı MORTODELA, 2 numaralı BOTANVADİSİ ile 1 numaralı BLACKS WINNER bütçeler elverdiği ölçüde sırasıyla kuponlara işaretlenmelidir.

6. Koşu: Çakal Carlos ve Ömer In My Heart’ın babadan kardeşi olan, İstanbul’daki hazırlıklarında dereceli işler ortaya koyan ve 2 gün önce bu pistte gerçekleştirmiş olduğu 400 metrelik işinde tam not alan 6 numaralı EYYÜPHAN’ın kazanmasını bekliyorum.  

7. Koşu: İstanbul’dan daha iyi rakipler yanından gelen, Pazar sabahı gerçekleştirdiği galobu ile pisti tanıyan 5 numaralı DIAMIOND DASH’in, kantarmasını yakından tanıyan pilotu idaresinde birinciliğe yakın görüyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu