Bursa TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriTahminler

27 Kasim Beyaz Bayrak BURSA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Analizleri

Bursa programının ciddi bir ikramiye vereceğini düşündüğüm için bugün biraz büyük bir kupon yapmak istedim. Programı sıkıntılı yapan da bence ilk ayak. İlk ayağı az at ile geçebilirseniz cazip bir ekonomik kupon yapabilirsiniz. 

1. Ayak: Böyle sıkıntılı bir koşuda Bursa pistinde üstelik 1400 mt mesafede tahmin yapmak gerçekten çok zor. Yarışın kaderinin tempolu son düzlük sprintine kaldığı bu yarışta, Bursa nın tarlayı andıran ve atların dengesini bozan son virajı böylesine bıçak sırtında olan bu yarışa yorum yapmamızı zor kılıyor. Süper form tutan ayağına seri safkan AZRAK’ın temposunda son düzlüğe girilmesini beklediğim yarışta, 400 temposunda en iyi yer tutan ve en az hata yapan kazanacaktır. 

2. Ayak: Bu koşuda öncelikle GÜLAN BİNDA dadan özellikle bahsetmek istiyorum. İlgilileri tarafından çok güvenilmiş olsa gerek ki hep iddialı gruplarda koşturuldu. Her yarışında ayrı bir sorun yaşayan ve yarışlarının hiç birisi gücünün karşılığı olmayan safkan bu gün için dişine göre bir grup bulmuş gibi gözüküyor. Tempo gerisinde yarış takip eden safkan için en büyük avantaj ekürilerden CANKUZEY in kaçak koşacak olması. Kaçak koşacak olan CANKUZEY ön grubu yıpratacağı için GÜLAN BİNDA ya gün doğacaktır. Her yarışında ayrı bir şanssızlık yaşayan safkanın rakipleri şablonumdaki sıralamamdaki gibidir.

3. Ayak: Maiden tayların bu yarışında hiçbir yarışına inanmadığım WALLPAPERS’i tek yazmasam da ilk at olarak giriyorum. Deniz Yıldız idaresindeki TAKAYAMA, Kurtel ekürisi FAITHFUL WOLF, kendi harasının atı ile start alan Tolga Yıldız ın JUNIOR DANCER’i, ilk yarışında ikinci kalan ERDEMİR, hep iyi koşan KIZIKHAN, INVISIBIBLE WOMAN o da yazınca zaten bu ayağı kapatmış oluyoruz. 

4. Ayak: Son yarışında yer tutmakta geç kalan, bu hatasını telafi etmek yerine erken sprinte kalkan, kısacası ne yapmaya çalıştığını anlamadığım ve sonlarda bitirdiği bu koşusunu kesinlikle ölçü almadığım, bugün et ile kemik gibi olduğu jokeyi Halil Ketme ile sahaya çıkan ve son 200 sprinti ile bu yarışı kazanmasını beklediğim YILMAZHAN tartışmasız bankomdur.

5. Ayak: SANTA RUA ikinci BANKO

6. Ayak: GONCANUR’u tek geçmek istiyordum ancak zaten iki tek yazdım. O nedenle GONCANUR a rakip yazıyorum. BİNBİR, TEKİNER, MAVRA ve REİSOĞLU. Bomba MUCİZEKAYA.

Altılı Ganyan Tahminim 

HEPSİ
1.6.7.5.8
8.5.2.3.1.4.7.6
7
3
7.1.6.2.5.4

Bol şanslar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu