İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

5 Kasim Nesine.com İSTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

1. Koşu: Yarış yaşamına bu koşu ile başlayacak tüm tayların ayakları düz basın. Geçtiğimiz hafta tek başına yaptığı 1200/1.17 – 1000/1.03.4 – 400/24.7 R galobu ardından Cuma sabahı tecrübeli ekürisi Corcovado ile birlikte gerçekleşterdiği 600/34.8 – 400/22.2 R dereceli sprintinde fotoya ahırdaşını ayırarak canlı girmesiyle beğenimi kazanan Proxy, ayağına çok çabuk bir tay. Hazırlıklarının büyük bir bölümünü iç piste tamamlayan ve son kez ekürisi Urla Fırtınası ile birlikte yaptığı 600/37.5 – 400/24.8 R sprintinde fotoya kendinden emin aksiyonlarla uzanan Blue Victory, güçlü orijiniyle birinciliğin bir diğer güçlü adayıdır. Hazırlık ve genel görüntü itibariyle bu günkü rakiplerinden oldukça ön plana çıktıklarını düşündüğüm iki tay arasında en az hata yapan koşunun galibini belirleyecektir. 

SIRALAMAM: 8-1

2. Koşu: Son koşularına oranla çok daha elverişli rakipler arasında mücadele veren Stallion Falcon, lehine pist ve mesafede bir beyaz bayrak ayna yarışı çıkarabilir. Aradan sonra ağır kiloyla bir yarış görerek açıklarını kapatan Börteçine, gelişen kondisyonuyla gözden uzak tutulmamalı. Ciddi rakipleriyle arasında önemli bir kilo avantajı bulunan İsmihan, bunu en iyi şekilde lehine çevirecektir. 1000/1.02 – 400/23.6 ÇR galobunda kusursuz bir görünüm içerisinde olan Gina Montana, dengi grupta kuponlardaki yerini muhakkak almalı. Son haftalarda oldukça güzel bir form yakalayan ve idman görünümü de bir o kadar iyi Black Wasp, en küçük bir hatayı affetmeyecektir. İzmir’den moralli getirilen Griffon, yabancısı olmadığı piste her an devreye girebilecek yetenekte. Gününde olduğu zaman farklı koşan Winter Gallop, toparlanan Drejan ile ekibinin güvendiği Brave Decision sürprize açık koşuda göz ardı edilmemeli. 

SIRALAMAM: 1-5-8-2-4-6-9-7-3

3. Koşu: Pist ayırt etmeksizin bu tip mesafelerde mücadele verdiği son koşularında oldukça başarılı sonuçlarla ayrılan Güzelkaya, Cuma günkü sprintinde de mükemmel bir tablo ortaya koydu. Aprantisi tarafından iyi idare edilmesi halinde kazanması normal sonuç olacaktır. İstikrarlı bir performansa sahip Kısrakbaşı ile önde boş kalacağına inandığım Faustino favorinin beklenileni verememesi halinde devreye gireceklerdir. 

SIRALAMAM: 1-4-3

4. Koşu: Bölünen Şartlı-1’in bu ayağında; makineden çıkarak yaptığı 400/20.8 R rekor dereceli işini kolay bir şekilde gerçekleştirerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sufihan, düzgün eşkaliyle kuponlara öncelikli işaretlenmeli. Hazırlıklarının büyük bir bölümünü bu günkü rakiplerinden Coast Guard ile birlikte gerçekleştiren ve rakibine sürekli hakim olan New Apoch, koşuya ağırlığını koyabilecek bir diğer şanslı taydır. Grubun en hazır ve pişkin isimlerinden biri olan Gece Mavisi, Yaramaz Çocuk gibi klas bir safkanın da anne kardeşi. İç start çekme avantajını bu gün için en iyi şekilde değerlendirecektir. Hakkar ve Galiphan gibi isimleri hafızamıza kazınmış olan başarılı safkanların anne kardeşi olan Dan Pobla, gayet sağlıklı idman görünümüyle göz ardı edilmemelidir. Sürekli iyiye giden Kaynarca ile güçlü bir kan hatından gelen Power Storm çetin geçecek günün ilk ayağında fazlaca ihmale gelmezler. 

SIRALAMAM: 8-6-10-3-5-7

5. Koşu: Sentetik piste ne denli farklı koşabildiğini tatminkar son yarışı ile bir kez daha kanıtlayan ve önde koşunun tempolu gidecek olması şansını yükselten Anılbey, kısa sprintini sonlara saklaması halinde gruba üstünlük sağlayacaktır. Bursa’daki başarılı son yarışları ardından bu kez şansını İstanbul sentetik piste deneyecek olan Urla Destanı, ilk kez çıkacağı pisti yadırgamadığı takdirde bir kez daha zaferle ayrılabilir. Kısa ara sonrası sıkıştırılmadan bir yarış gösterilerek açıklarını gideren Başmimar, gelişen kondisyonuyla üst sıralardaki yerini zorlayacaktır. Bir yarışı diğerini tutmasa da bomboş kilosuyla Seluşka, üzerindeki durgunluğu atmaya başlayan Aslanparçası ile takı değişikliğine giden Kafkasoğlu kollanılması gereken diğer şanslı isimlerdir. 

SIRALAMAM: 6-4-1-8-2-5

6. Koşu: Çok ciddi rakipler arasında katıldığı son Gr-1 1600 metrelik çim koşusunda, son 200’e kadar gayet güzel bir mücadele örneği sergileyen ve bu metrelerden sonra binicisi tarafından fazla sıkıştırılmayarak kendi halinde 8.likle ayrılan Valencia, sabah erken saatlerde yaptığı çalışmalarında oldukça beğenimi topluyor. Dengi grupta ve tam mesafesinde kısrağı sizlere günün teki olarak öneriyorum. 

SIRALAMAM: 6

7. Koşu: Beklentilerin çok altındaki son yarışını kesinlikle gücüne ölçü almadığım ve Cuma sabahı iç piste yaptığı 600/40.7 – 400/27 R sprintinde oldukça farklılaştığını gözlemlediğim Alişir, bilinen başarılı çim yarışlarıyla kendisini affettirecektir. Ankara’dan eli boş dönen Sinanlı ve bir türlü gerçek gücünü performansına yansıtamadığını düşündüğüm Aytigin Han favorinin öncelikli takipçileridir. Ufak tefek sorunları halledilen Ulukız, kendisi kadar iyi bir hazırlıktan geçen ekürisi Ayahna ile birlikte değerlendirmeye alınmalı. İstim üzerindeki Karacagüzeli ve gününde olduğu zaman ters koşabilen Mavra sürpriz uğraşı verecekler. 

SIRALAMAM: 6-5-7-3-2-1

8. Koşu: Yine bu rakipler arasında katıldığı son 1200 metrelik çim koşusunda, hücumda geç kaldığından dolayı sonlardaki kuvvetli ataklarının ancak kendisine 2.lik getiren Dayım Benim ile yarış seçilerek koşturulan formda safkan Copperfield arasında seyredilmeye değer bir çekişme olacağına inanıyorum. En az hata yapan taraf bu önemli koşunun kazananını belirleyecektir. 

SIRALAMAM: 1-5

9. Koşu: Yarış içerisinde düzgün sprint yapabilecek kulvar bulmakta zorluk çektiğinden dolayı büyük bir hayal kırıklığı yarattığı son koşusunu ölçü almadığım Petit Kurt, tamamladığı çalışmalarında oldukça sağlıklı bir görünüm içerisindeydi. Lehine pist ve mesafede bu kez kendisini ispatlayacaktır. Bu haftaki hazırlıklarında çok farklılaştığını belirtmek istediğim Kepez Storm, yükselişini sürdüren West Life ile İstanbul pistini seven Torun Callas favoriye rakip olacaklardır. 

SIRALAMAM: 6-5-7-3

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu