Kocaeli TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

12 Aralik Nesine.com KOCAELİ Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

2. Koşu: Bu kez pisti çok daha iyi tanıyacak olan Queen Leonessa ile İstanbul’daki yarış galobu kusursuz Lady Alina arasındaki mücadeleye, sürekli üzerine koymaya başlayan Shanghais Girl’de iştirak edebilir. Kaba kuma yatkın orijiniyle Lady Stoneheart, üst sıralardaki yerini zorlayacaktır. Son yarışını kazanmayı bilen My Hope ve sorunları halledilen Deep Love hatalardan yararlanacaklar.

SIRALAMAM: 8-3-9-1-4-2

3. Koşu: Mesafe ayırt etmeksizin başarılı koşabilen Kralındamı, muhafaza ettiği güzel durumuyla yine çok şanslı. Uygun kilolarıyla Kurye ile My Cem öncelikli takipçileridir. Toparlanma yolundaki Korik’e dikkat edilmeli. Zaman zaman ters koşabilen Sultanbatur ise gözden uzak tutulmamalı.

SIRALAMAM: 6-9-11-5-7

4. Koşu: 2000 metrelik buradaki kum sınavını sonlarda yaptığı etkili ataklarıyla lehine çevirmeyi başaran Reach The Top, aynı titizlikle hazırlandığı bu koşusunda da söz sahibi olacaktır. Uygun rakipler arasında kısrağı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

SIRALAMAM: 2 // 3-1-7

5. Koşu: 60 kiloyla Bursa’daki son yarışını kazanmayı bilen Karacakurt, kazandığı yarışı ardından çok daha iyi bir duruma gelen Canyoldaş ile koşunun önde yüksek tempoda gidecek olması lehine Ayahna ilk etapta düşünülmeli. Mücizekaya, Reisoğlu ve Gümüşkesen geniş kuponlara eklenerek bu ayak kapatılabilir de.

SIRALAMAM: 7-5-4-2-3-6

6. Koşu: Aradan sonra yarış gören So Emotional, gelişen kondisyonuyla birinciliğin en güçlü adayı. İstanbul’da tamamladığı hazırlıkları mükemmel New Epoch, en ciddi takipçisi olur. Dikkat çekici son yarışı ile Pamuk Baba ile takı değiştiren Barbo ihmale gelmezler.

SIRALAMAM: 8-5-6-1

7. Koşu: Koşunun tüm yükünü çektiği bir üst gruptaki son 2.liği oldukça parlak Red Rebel ile güzel bir istirahat döneminden geçen White Heart Line eşit şanstalar. Uzundaki yarışını gücüne ölçü almadığım Captain Pitt ise en küçük bir hatada devreye girecektir.

SIRALAMAM: 4-2-1

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu