İzmir TahminleriTahminler

15 Aralik Barış Düşmez İZMİR Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

2. Koşu: Bu pist ve mesafede start aldığı son yarışını uzak fark yaparak kazanan, yeni ilgililerinden eski formuna ulaştığını gözler önüne seren 8 numaralı MÖSYÖSPARTAKÜS’ün, son yarışına oranla hafifleyen 3.5 kiloluk sıkletiyle yine kazanan olmasını bekliyorum.

3. Koşu: Kazanarak moral bulan 6 numaralı KIZIL GÜNEŞ daha iyi durumda gireceği koşuda favorimdir. Bugünkü binicisi idaresinde gerçekleştirdiği son işinde yeşil ışık yakan 3 numaralı CHASTE ile hazırlıkları iyi 8 numaralı GLIVANA rakipleridir.

4. Koşu: Eküri avantajıyla 3 numaralı LADY BISCUIT ilk şans vereceğim isimdir. 5 numaralı JOE DALTON ile 1 numaralı AKGÜN REİS ekürilerin eksik koşması halinde devreye girecek isimlerdir.

5. Koşu: Denk isimlerin birincilik mücadelesine sahne olacak günün 5. Koşusunun kapatılması taraftarıyım.

6. Koşu: 5 numaralı TURBO DELUZE ile 8 numaralı KÖKMENİNKIZI ekonomik kuponlara eşit olarak yazılmalı. Son yarışında viraj dönülürken dışarıya saptığı için kötü koşan 3 numaralı DOĞANŞEHİR GÜZELİ aynı şansızlığı yaşamadığı takdirde günün bombasını patlatabilir.

7. Koşu: 3 numaralı CELALİYE ile 7 numaralı KEKEÇ BEY başta olmak üzere, günün son ayağına bütçenizin elverdiği ölçüde çok at yazmanızı tavsiye ediyorum. Şablonumda paylaştığım rakamsal sıralamayı değerlendirebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu