İstanbul TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı Ganyan TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

24 Ocak Nurettin Güven (Nesine) ISTANBUL Tjk At Yarışı Tahminleri, Koşu Yorumları

2. Koşu: Son 2 yarışındaki performansı, bu piste yabancı olmayışı ve kantarmasını yakından tanıyan pilotu idaresinde 5 numaralı QUEEN LEONESSA favori olmayı hak ediyor. 4 numaralı MAVİŞ, 2 numaralı OHETİKA, 3 numaralı İNCİ BONCUK, 7 numaralı SERAPHIC, 8 numaralı SUNSHINE, 9 numaralı OKYPETA, 6 numaralı CRAZY CHICK ile 1 numaralı FLASHDANCE öncelikle rakipleridir. 10 numaralı LADY LUNA, 11 numaralı EMERALD GREEN ile 12 numaralı AIGRETTE sağlam kuponlara önerim.

3. Koşu: 2 aylık aranın ardından bugünkü binicisi idaresinde bir yarış görerek açıklarını gideren, bu kez çok daha hazırlıklı olan ve bu grubun üzerinde bir kaliteye sahip olduğuna inandığım 2 numaralı HARD GOLD’un, 3 kez koşup kazandığı pist ve mesafede 4’te 4 yapmasını bekliyorum.

4. Koşu: İzmir kumunda start aldığı son koşusunu ölçü almadığım, 22 Aralık tarihinden itibaren bu yarışa titizlikle hazırlanan ve koşu öncesi son işini bugünkü aprantisi idaresinde gerçekleştiren 2 numaralı SİNANLI, süratli gidecek koşuda sonlardaki sprinti ile kazanabilir. 7 numaralı BABAURAL, 3 numaralı ÖZPAR, 4 numaralı AYAHNA, 1 numaralı MAVRA ve 6 numaralı BODRUM KALESİ sırasıyla rakipleridir.

5. Koşu: 2 aylık aranın ardından pistlere kazanarak dönen, kazandığı koşusunun ardından idman pistinde gerçekleştirdiği dereceli işlerle daha iyi duruma geldiğini belli eden 2 numaralı MAKAMBO’nun, kendisini bir kez daha tercihleyen jokeyi Mehmet Kaya idaresinde kazanmaya devam etmesini bekliyorum.

6. Koşu: 4 aylık aranın ardından bu pistte bir yarış görerek eksiklerini gideren 7 numaralı TORERO vasat rakipler yanında maiden’a veda edebilir. Riski sevenler tek yazabilir. 1 numaralı ABERAT, 2 numaralı BATURKAYA ile 9 numaralı LAZKIZI favorinin eksik koşması halinde şansı artacak isimlerdir.

7. Koşu: Yarışı süratlendirecek fazla ismin olmasından dolayı şansının oldukça yükseleceğine inandığım 5 numaralı AKSAKAL şablonlara öncelikle işaretlenmeli. 13 numaralı DÖVER, 8 numaralı ASLANPARÇASI, 2 numaralı GÜNGÖR AĞA, 3 numaralı AHMİN, 1 numaralı BİLGEKURT, 9 numaralı KORİK ile 4 numaralı AKARNEJAT sırasıyla rakipleridir. 12 numaralı GÜMÜŞKESEN sürprizim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu