Adana TJK At Yarışı / Ücretsiz Altılı TahminleriNurettin Güven At Yarışı/Altılı Ganyan TahminleriTahminler

27 Şubat Barış Düşmez (Nesine) ADANA Altılı Ganyan Tahmini, Koşu Yorumları

1. Koşu: Sıralamam: 6

2. Koşu: Kısa aranın ardından bu pist ve mesafede start aldığı son koşusunu kazanarak kalitesini ortaya koyan 8 numaralı LAST POINT’in, kazandığı yarışına oranla daha iyi durumda gireceği koşuda birinciliğe bir kez daha yakın görüyorum.

3. Koşu: 5 aylık aranın ardından bir yarış görerek açıklarını gideren 1 numaralı AKAĞAÇ idmanlarındaki görüntüsünü yarışına taşıması durumunda maiden’a veda etmesi zor olmayacaktır. 12 numaralı NESROŞ ile 11 numaralı LARASU öncelikle rakipleridir. 7 numaralı ORTADOĞU, 3 numaralı ALOGLUM, 4 numaralı BOLKAR AĞA, 14 numaralı UZUNYAYLA GÜZELİ, 6 numaralı KOŞUKHAN ile 2 numaralı ALASULU bütçeler elverdiği ölçüde sırasıyla değerlendirmeye alınmalı.

4. Koşu: Bu kez dişine göre rakipler yanında start alaca olan 1 numaralı UZUN BEY kazanarak birincilik hasretine son verebilir. 7 numaralı YANTAR ile 4 numaralı MAVİ ATEŞ favorinin eksik koşması halinde devreye girecek isimlerdir.

5. Koşu: 2 numaralı HEARTS REASON ile 5 numaralı ROYAL AVŞAR arasında geçmesini beklediğim koşuda en az hata yapanın kazanan olmasını bekliyorum.

6. Koşu: Denk isimlerin birincilik mücadelesine sahne olacak günün 5. Ayağına bütçenizin elverdiği ölçüde çok at yazmanızı tavsiye ediyorum. Şablonumda paylaştığım rakamsal sıralamayı dikkate alabilirsiniz.

7. Koşu: 2 numaralı AREMBO, 3 numaralı BOTAN, 9 numaralı VAAT ile 14 numaralı LAMAZİ arasında geçmesini beklediğim koşuda en az hata yapanın maiden’a veda etmesini bekliyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu